keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Saara Aalto: Homecoming Queen, vahva tahdonvoima ja unelmiinsa uskomisen tärkeys*

Huikean taitava Saara Aalto. Senaatintori. X Factor UK. Upea Show! Winner Takes It All oli paras biisi tässä illassa. Aivan mielettömän lahjakas, positiivinen ja unelmiinsa uskova rakkauden lähettiläs!

Myös juontaja X Factor UK :sta Dermot O´Leary oli paikalla. Tosin ainut pitkä miinus oli se, että jouduimme odottamaan tunnin pakkasessa ennen kuin Saara esiintyi. Mutta odotus palkittiin. 
Saara esitti kappaleet, Chandelier, Let it Go, The Winner Takes It All ja No Fearin. En voi kuin ihailla tuota monilahjakkuutta. Hän kertoi uskoneensa aina unelmiinsa, tehneensä kovasti töitä ja kuuntelevansa aina sydäntään.
Erittäin hyväå esikuva nuorille ja aikusillekin!


Olitko torilla katsomassa Saaran esitystä?

Instasta löydät pari videota, satumkirjainen

*

Olet täällä elääkseesi elämän, jota rakastat vai etkö uskalla toteuttaa unelmiasi, ja olet ikuisesti se haaveileva nakkikioskin Pirkko? 
Unelmien toteuttaminen vaatii rohkeutta, mutta kokemuksesta voin sanoa, että se antaa enemmän kuin ottaa.


Maailmassa on niin paljon onnettomia pessimistejä, jotka ovat luopuneet unelmistaan ja sanovat sinulle: "Tuhlaat vain aikaasi - ei tuosta tule ikinä mitään." On siis tärkeää ymmärtää, että oman tien kulkeminen on uskomattoman palkitsevaa, mutta helppoa se ei ole. Toisinaan menee paremmin kuin muilla, joskus taas elämä on yhtä kaaosta. Jotkut elävät kaksoiselämää. Tällä tarkoitan sitä, että koettaa elää sellaista elämää, jota ei vaan oikeasti pysty elämään. Aika raskasta ja kuluttavaa. Sitten on niitä energiasyöppöjä, jotka haluavat olla aina eri mieltä kanssasi ja ovat peruspessimistejä vaikka kuinka muuta yrittäisivät. Sydämelleen, kun ei voi valehdella. Olen diagnosoinut läheisieni kanssa, että heillä on ollut jonkinlainen vajavaisuus ja katkeruuden sekainen kateus jo lapsuudestaan saakka. Kaikesta tehdään vaikeaa ja aina ollaan lopulta pulassa ja yllättäen tyypit ympäriltä kaikkoavat yksi kerrallaan.


Ihmiset katsovat sinua oudoksuen, kun kerrot heille suunnitelmistasi, ja sinä alat kuunnella arvostelijoitasi ja epäillä kysyjäsi. "Olisko sittenkin pitänyt jäädä nakkikioskin myyjäksi? Jospa se sateenkaari päättyikin snägärille." Jotkut kulkevat koko elämänsä laput silmillään, ja vertaavat koko ajan itseään toisiin ihmisiin, toiset elävät elämäänsä ja toteuttavat unelmiaan, niitä pieninpiäkin :)Toki unelmat muuttavat elämän aikana muotoaan ja niin kuuluukin olla. Mutta jos toteutat unelmaasi, väsytät itsesi tekemällä sitä, mitä eniten rakastat. Kun elät täydesti pienintä yksityiskohtaa myöten, loppujen lopuksi bileet ovat sinun!Kun teet sitä mitä rakastat, voit nousta jokaiseen uuteen päivään intoa puhkuen ja säteille iloa, joka tarttuu. Jos vain kuuntelet sydäntäsi ja käytät päätäsi, et voi olla väärässä.Voi kun voisi välillä pistää itseensä piikillä reilun annoksen spontaaniutta, extrapositiivisuutta ja huolettomuutta ( tai ehkä nauttisin sen kuitenkin mielummin tablettina) ja osais olla jotenkin rennommin.Tosiasia on, että usein keskitymme niin paljon siihen, mitä teemme, ettemme pysty näkemään, mihin olemme menossa. Seuraa vain unelmiasi vastoinkäymisistä huolimatta, kyllä se siitä sitten helpottaa. Kokemusta on.(toki ei kannata lyödä päätä toistuvasti seinään) Jos se äiti, mummo ja naapurin Jorma ovat sanoneet sinulle, että laulat kuin enkeli, niin älä silti lähde soitellen sotaan Idolsiin, josta tulet itkien ja katkerana pois, kun ne tuomarit olivatkin eri mieltä :D 


Kun unelmoi suurien unelmien ohella pienistä asioista, pienet unelmat toteutuvat helpommin ja useammin! Ei se päämäärä vaan matka, jolla opitaan elämästä ja huomataan, että kaikella on ollut tarkoitus matkan varrella. Olen huomannut, että joillakin on kiire, kiire, kiire kohti jotakin ihanteellista elämänvaihetta, ja mitä sitten? Ja kun tiedät, tai sinusta tuntuu siltä että tiedät, mitä sinun pitäisi elämällesi tehdä, tee se!  Ihan kuin joskus kun ajaa täyttä vauhtia kauppaan, hyppää autosta eikä sitten muistakaan, mitä piti ostaa. Hyppää vaikka suoraan tuntemattomaan, jos tarpeen on, ja pane juoksuksi heti, kun osut maahan, koska aikaa ei ole hukattavana. 
Follow your dreams. No Fear!

Ettei päivät mene täysin uneksimiseksi, niin tehdään välillä töitä/opiskellaan ahkerasti :)
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig