perjantai 9. joulukuuta 2016

Terveiset Kuopiosta - lujuutta, vahvuutta ja luottamusta*

Piipahdin tulla tänne Savoon, Kuopioon tapaamaan kahta tärkeää.
En olekaan käynyt täällä sitten kaularanganvälilevynpullistumanleikkaukseni, kolmeen vuoteen. Ja oikein kunnolla olen käynyt Kuopiossa seitsemän vuotta sitten. Olen joskus asunutkin kaupungissa. Aika menee niin nopeasti. Mutta hyvä niin. Vierailu tuli yllättäen, mutta se sopi varsin hyvin aikatauluuni. Joskus tarvitsee vain raivata tilaa tärkeimmilleen, elämä on täynnä yllätyksiä. Viime päivinä on tarvittu lujuutta, vahvuutta ja luottamusta. Eilen illalla minulle nosti yhtäkkiä kuumeen, mutta onneksi lähti levolla muille nurkille. 


Näen viikonlopun aikana muun muassa hyvää ystävääni, jonka kanssa ollaan oltu kuin paita ja peppu lapsuudesta saakka. Sekä rakasta äitiäni. Kuntoilua, rakkaita ystäviä ja muistorikkaita hetkiä. Ystäviäni asuu pitkin Suomea ja maailmaa, ja vaikka joidenkin kanssa harvoin pystymme tapaamaan, tiedän että se ystävyys säilyy. Ystäviä tulee nähtyä aivan liian harvoin. Siksi kalenterista onkin hyvä raivata tilaa ystävien tapaamiselle.  


Jokainen ilta ristin sormet sormieni lomaan, annan unelle luvan viedä unen sineen ja uuteen aamuun. Uskon, että jokainen aamu on edellistä viisaampi. On vain luotettava. Kaikki asettuu aikanaan uomiinsa lepäämään. Kun  vain hylkää pelkonsa ja asenteensa, luottaa suurempaan, saa yleensä parempia asioita sylin täydeltä.  Katselen taivasta, ikivanhaa ja viisasta. Taivasta, jonne on vuosisatojen ajan lähetetty tuulen mukana miljoonat avunpyynnöt. Avunpyynnöt, joihin on vastuttu. Lähelläni on ihmisiä, jotka tasoittavat kivikkoisia hetkiä. Hetkiä, joita kulkiessa toinen on ojentanut  kätensä tukemaan. Yhteisten kokemustemme polku. Ihan lähellä. Pian valo laajenee. Kaikki ihmiset uneksivat mutta eivät yhtä lailla.
Ne jotka uneksivat yöllä mielensä tomuisissa sopukoissa, heräävät aamulla ja huomaavat uniensa olleen vain turhuutta.
Mutta ne, jotka uneksivat päivällä silmät auki, ovat vaarallisia; he toteuttavat unensa ja tekevät niistä totta.
- Thomas Edward Lawrence-
Sähkökaappitaidetta kotimme nurkilta!Leppoisaa viikonloppua!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig