maanantai 19. joulukuuta 2016

Viikonloppu täynnä hyvän hyrinää, ystäviä ja makoisia hetkiä* MunSun-arvonnan voittaja!

Viikonloppu vierähti nopeasti. Se oli niin hauskan toiminnantäyteinen, etten kerinnyt kirjoittaa edes blogia.

Ravintola Elite. Töölö. Chateaubriand konjakilla liekitittynä ja suklaa-kirsikka pavlova. Bueno. Työkamut. Hauska ilta. Juttua riittäisi vaikka aamuyölle saakka, mutta aamulla on joulujuhla. Päätettiin, että ruokaillaan joka kuukausi yhdessä yhtenä perjantai-iltana aina eri ravintolassa. Huippua


Jotta työyhteisö on yhteisöllinen, avoin ja vuorovaikutteinen on sen eteen tehtävä töitä ja näin syömällä saadaan monta asiaa entistäkin paremmaksi ja vielä loisto seurassa. Ja kun sielu on suittu sokerilla ja hyvän ruuan aineksilla, niin siinä samalla kehitellään lisää kivoja juttuja hyvässä porukassa. Voimaannuttavaa olla hyvässä seurassa.


Lauantaina oli toimintaa. Joulujuhla, ystävän näkeminen pitkän kaavan mukaan hyvän ruuan ja juttujen äärellä, Tuomaan markkinoilta haettu herkkuja joulupöytään ja löysin IvanaHelsingin kojusta todella edulliseen hintaan olevan Muumit Taimi-tunikan ja vielä illaksi menen leffaan. Hyvät sanat ja teot itävät ja leviävät ♡ Valo laajenee!


Kaikki lahjat on lähetetty maailmalle, niin rakkaimmille kuin avustusperheisiinkin. Hankin lahjoja pitkin vuotta, koska en vaan jaksa ryysätä kaupoissa kiireessä ja stressata, en jaksa hamstrata(paitsi voita), enkä jaksa vouhkata.


En ota joulusta paineita, koska emme vietä joulua. Meillä ei nähdä lahjakasoja eikä joulukiirettä ole näillä nurkilla olemassakaan. Syömme hyvin, relaamme ja käymme kenties haudalla, muut perinteet olen jo haudannut. Lepoloma ja ulkomaanmatka odottavat. Kirjapinokin on jo aikamoinen, joka odottaa sängyn vieressä lukijaansa.Haluan hengittää huolettomuutta ja tulvia valoa. Ja tehdä töitäkin loman lomassa.

Vaikka ette kaikki saa minulta korttia postissa,
ettekä pakettia aattona.
Toivon Sinulle kaikkea hyvää loppu- ja tulevaan vuoteen!

PS. SUN MUN kynttilä-arvonnan voittaja on Juha!
Onnittelut :)
Laitoin sinulle sähköpostia.Kämp Brasserien lohikeitto on niin makoisaa. Kämpin suosikkiannokseni. Brunssi. Cafe Sose. Käpylä. 1950- luvun miljöö. Iloinen jälleennäkeminen. Kaksi ihanaa ♡ Maittava brunssi ja hauskan rento seura. Parasta sunnuntaissa. Pian näemme uudelleen!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig