lauantai 3. joulukuuta 2016

Päivän tärkeät: Michael Korsin kengät, lentoon lähdössä ja iltojen tenho*

Täällä on ollut viime aikoina sen verran kova tuuli, jollen olisi näin riski naiseksi, niin olisin lähtenyt lentoon ja matkailisin jo jossain itämeren yllä.

Kannattaa siis nautiskella suklaata ja juustoja erityisen paljon. 
Tai kohtuudella. Mulla alkaa maanantaina kuntokuuri ja nyt se on julkista. En ole vastuussa tuloksista vain itselleni vaan minun edistystä seurataan toiselta taholta. Hyvä niin, koska tällöin en pysty laistamaan treeneistä ja syömisistäni. Nautitaan tästä raikkaudesta, tuivertavista tuulista, vesisateesta ja siitä, että on oma koti, jossa saa viettää hämäränhyssyä ja herkutella lakritsisuklailla, rentoilla villasukat jalassa ja olla tyytyväinen paikallansa. Loppuvuoden illoissa on tunnelmaa.Ihailin kaupungilla valoja uutukainen kenkälaatikko kädessäni. Kannattaa hyödyntää Stockan kanttiskupungit. Meillä luulisi asuvan tuhatjalkaisen kenkämäärän perusteella. Mutta kenkiä ei voi olla koskaan liikaa! Sama kaava pätee juustovalikoimaan jääkaapissa. Tänään kuolasin taas Stockan juustotiskillä. Olen koukuttunut Parrano robustoon, ihanaan vahvaan goudaan, jossa on suolakiteitä ja siihen ihanaan Gourmandise kirsikkasulatejuustoon saaristolaisleivän päällä. Kuin ohimennen olen myös langennut sokerimanteleihin, Johan Bulowin gourmee lakritsisuklaapalloihin ja sydänpikkuleipiin. Se sykli, tiedättehän: suolaista, makeaa, suolaista, makeaa. Vaikkakaan ei välttämättä suuria määriä niin kuitenkin kumpaakin pitää saada. Kohtuus kaikessa, mutta lauantaina liikaa!


Lennän illaksi kirjan siivin toiselle puolelle maapalloa, kohti hiihtoloman kohdetta! Luksusta. Kotona. Piipahdan kenties yhdellä paikallisessa tai hieman kauempana. Tai sitten löydyn lenkkipolulta. Antaa kohtalon johdattaa ja jalkojen viedä.
Ihana ilta, voi tapahtua mitä vaan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig