lauantai 31. joulukuuta 2016

I wish you all the best for 2017*

Terveiset muuton keskeltä. Hyvin menee. Kuluva vuosi on ollut jälleen matkailu- ja toimintavuosi. Tosin aika rankka, mutta hyvin antoisa kaikista elämäni vuosista tähän mennessä. On ollut alkuja ja loppuja, takinkääntäjiä ja tosi ystäviä. Monia unelmia on toteutunut matkailun, uuden työpaikan ja muuton sekä uuden kodin osalta. Niin moni haaveeni on toteutunut tänä vuonna, että olen valtavan kiitollinen, minua kuunnellaan yläkerrassa.


Särmiä voi toki aina hioa ja toivonkin uuden vuoden tuovan hyviä haasteita, elämän makuisia hetkiä ja uusia seikkailuja. Tasapainoisen makoisaa elämää ja vähemmän stressiä sekä selkeitä linjoja, tästä on hyvä jatkaa. Yksikään vuosi ei ole täydellinen ja siinä piilee elämän raaka kauneus.


Toivon täydestä sydämestäni uuden vuoden 2017 olevan sellainen,miksi se on tarkoitettukin - lämmön ja valon juhlaa, auringonpilkkuja kasvoilla sydäntalvenkin pimeydessä sekä tunteikkaita kyynelhetkiä. Sydämen rohkeutta ja elämänmakuisia päiviä ja kirjeitä ystäviltä. Ei mitään unohdettua.


Lähes tyyntä,taivas on ollut vaaleansininen. Kaikkein rakkaimpansa voi viedä sydämessään mukanaan vaikka taivaaseen. Makoisia konvehtihetkiä ja hikikarpaloita hienoista ja vähemmän hienoista suorituksista. Meistä jokainen voi olla arjen enkeli. Epäkohdat ovat tulleet eteesi siksi,että sinä kasvat ja kehityt. Kaiken aikaa. Sydämellisiä ja aitoja kohtaamisia myös vuonna 2017* 
A Happy New Year to all the world!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig