tiistai 9. toukokuuta 2017

Makoisa Sogno-ravintola & viileetä*


Nautittiin ystävän kanssa hyvää ruokaa Sogno-ravintolassa, johon eläimetkin ovat tervetulleita. Palvelu on ystävällistä ja atmosfääri on viihtyisä. Italialainen ravintola Sogno tarjoilee huippuhyvää ruokaa Etu-Töölössä. 
Vahva suositus!

Viikonloppuna pidin ensimmäistä kertaa tänä vuonna balleriinoja, mutta se olikin siinä. Sää on ollut kovin talvinen, viileää ja lumisadetta. Olen ottanut uudelleen käyttöön Canada Goosen takkini. Ei palella, muttei ole liian kylmäkään. Ja ulkona sataa taas hiljalleen lunta, mutta satakoon vaikka koko kesän. Varaan pari matkaa lämpöön, niin saan tuntea auringon lämmön hipiälläni. Kääriydyn vilttiin ja suunnittelen kesäloman tekemisiä.


Niin, mitäpä jos tekisitkin ne unelmajuttusi nyt, edes osan jos siihen on mahdollisuus! Puhu. Elä. Näe. Kuule. Kuuntele. Tunne. Koe. Ole rehellinen. Tee parhaasi. Laita hyvä kiertoon. Nauti. Pysähdy. Hengaile. Naura. Itke. Tunne koko sydämelläsi. 
Elämä kantaa!SHARE:

2 kommenttia

  1. Compared with my last tour, I think it was a lot improved than this. Thank you for your hajj services 2014 ILink Tours Soon I will get back your Hajj and Umrah services. Hajj Travel Packages

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig