torstai 4. toukokuuta 2017

Profeettojen keikalla & pari tarinaa merestä*

Olin sunnuntaina Profeettojen eli Cheekin ja Elastisen keikalla Hartwall Arenalla. Show oli huikea ja se oli todellakin viimeistelty viimeisen päälle. Todella mukaansatempaava pari tuntinen. 

olen ollut neljästi aiemmin katsomassa Cheekiä, mutta Elastisen näin ensimmäisen kerran. Todella hyvä yhdistelmä, joka toimii! Profeetat!Tanssittiin paljon vaikka olikin istumapaikat. Saimme ihan tsägällä hyvät istumpaikat, josta oli esteetön näkyvyys lavalla. Vierailevina artisteina olivat Diandra ja Pete Parkkonen sekä Cheekin tuplaaja TS. Hittisadetta ja mieletön fiilis! 


"Mul on ysiysi ongelmaa kaikki ämmii. Hurskastelijat voi liueta suksien skutsii mun todellisuus on erilainen kun sulla mun kanssa samaan kuplaan on perin vaikee sun tulla!
Anna mun säilyttää se voima mun sisällä,

se sama voima, kun isällä.

Erikoiset elämät luo erikoisii ihmisiä,

oon yksi heistä, anna jalat maassa silti pitää."

*

Vappua juhlin rennosti läheisten kanssa. Hyvää ruokaa ja kiireettömyyttä. Aurinkokin päätti paistaa koko terältään.
Kultalyyraiset valkolakit piknikillä ja kevään kepeää sekä poreilevaa iloa. Kevät saapui valonsa ja lämpönsä kera ♡ Tämä hetki. Purkitan sen muistoihini. Merenrannassa kävely on voimauttavaa. Katsella hetki merellä, sulkea silmät ja antaa tuulen kertoa merelliset terveisensä. Olla hetkessä, pysähtyä, antaa ajatusten tulla ja mennä. Katsahtaa taivaalle, sulkea silmälle ja ihailla ulappaa. Niin muuttuva kuin elämäkin. Yhtäkkiä mereltä voi nousta raivoava myrsky, kun taas siellä voit nähdä myös auringonkultaaman kauniin meren, kuin se olisi miljoonia timantteja täynnä.


Meri tekee hyvää. Aina. Merivoimaa ja meriterapiaa. Kunhan kuolen, niin tuhkani täytyy ehdottomasti ripotella mereen. Siellä saa olal vapaana tuulen, kellua aalloilla.
Meri, se on jo kaunis sanana. Uutta luova, silottaa kiviä ja ihmisten mieliä. Meressä asuu monenlaista väkeä ja se on kirvoittanut tutkijoita tutkimaan sitä vuosisatojen ajan.
Meri on ja pysyy.
Lempeyttä ja valtaisaa voimaa.
Kiitollisuus siitä, että saan asua lähellä merta.

Merituuli ja sieltä kantautuvat äänet ovat musiikkia korvilleni, kuten Profeettojenkin musiikki.

Muutama kuva kuluneelta viikonlopulta:

Teatteri ravintolan karitsankyljykset eivät pettäneet tälläkään kertaa. Tosin punaviini jäi juomatta, olen enemmän valkoviinin ystävä. Mutta ruoka upposi hyvin myös veden kera.
 Engelissä Tuomiokirkkoa vastapäätä oli maan makoisimmat munkit ja simat, vaikka hinta olikin varsin korkea.


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig