keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Instrumentarium ja Heritage Spectacles of Time

Bloggers' Inspiration Dayn suosikkipisteeni oli Instrumentariumin. Esillä oli paljon vanhoja kehyksiä, joista osasta huomasi selvästi niiden jääneen menneille vuosikymmenille. Sovittelin italialaisen Heritage brändin Spectacles of time -malliston kehyksiä ja löysin kehykset, jotka miellyttivät omaa silmää paljonkin. Spectacles of Time malliston kehykset ja aurinkolasit on kaikki valmistettu Italiassa kuuluisalla  Mazzuchellin tehtaalla.

 Mallistoon on haettu inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä ja valitsemani lasit taitavat edustaa 1930- ja 40-lukuja. Suuret ja pyöreähköt lasit ovat aina miellyttäneet minua. Silti kaikki lasit eivät miellytä silmää omilla kasvoillani. Mallistossa oli samanlaisia silmä-ja aurinkolaseja tarjolla kuin mummoni käytti aikoinaan. Muoti kiertää.
 Instrumentariumin pisteeltä muinlle ehdotettiin näitä laseja ja tykästyin niihin heti. Kannattaa siis rohkeasti kysyä ammattilaisen apua tässäkin asiassa. Olen ostanut useat lasit Aleksin Instrumentariumilta ja ollut valtavan tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen palveluun.

Instrumentarium haastoi myös pohtimaan mikä on minun lempivuosikymmen tyylillisesti ja kuinka se näkyy pukeutumisessani. Täytyy sanoa,että 1950-ja 60-lukujen tyylit ovat kauniita ja naisellisia, vaikken mikään mekkoihminen olekaan. Silloin on kaavoitettu kauniita vaatteita. Ja omistankin muutaman 50-luvun tyylisen leveähelmaisen tyllihameen. Hankin myös jo pyöreät silmälasit Instrumentariumilta, niissä huokuu 1930-luku. Odotan niiden saapumista jo innolla.
Silmälaseilla saa muutettua ulkonäköään valtavasti.
Eikä niitä voi olla koskaan liikaa!Kuvaaja Sanni Riihimäki

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig