perjantai 19. toukokuuta 2017

Life isn´t always perfect but your outfit can be*

Tapasin blogitutun, Have an Ice Dayn Mankan. Mukaan tarttui valtavasti valoa ja voimaa ♡ valtavan voimauttava näkeminen. Ja piipahdettiin me ostoksilla Vuittonilla, Dopp Womanissa ja herkuttelemassa Classic Pizzassa. Kolme tuntia vierähti yhdessä silmänräpäyksessä.

Hurmaavien ihmisten kohtaaminen, vaikka ohimennen, tekee aina hyvää. He virkistävät mieltä kuin kukat, metsät ja kirkasvetiset purot. 
-George Eliot-
Sää helli tänään oikein monen viikon takaa, ilma kuin lehmän henkäys.
Marimekon muotinäytös ja ihana Paula Vesala! 
Malleiksi oli valikoitu eri-ikäisiä ja eri etnistätaustaa olevia malleja. Kesän lämpö ja tsiigaa Paulan biisit Instastani, satumkirjavainen.


Suuret suosittelut Kalliossa sijaitsevalla Cardemumma-ravintolalle!Vetäisin itseni eilen töiden jälkeen väkisin sängynpohjalta Gantin ja Marimekon kanttisiltoihin. Seura ja tarjoilut olivat makoisia. Tänä viikonloppuna kannattaa käydä ostoksilla Marimekossa, koska kaikki ostokset pakataan ihaniin logo kangaskasseihin. Loppuillan voinkin pahoin pienessä kuumeessa sängynpohjalla. Luoja auta! Onni jätti, Toivo petti, mutta onneksi Yrjö on vielä tulossa!
Poden taas kipeää kurkkua, työpaikan sisäilman takia. Enää kaksi viikkoa ja sitten pitäisi helpottaa turvotusten ja kipujen.
Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato!


SHARE:

1 kommentti

  1. Kiitos sinulleki mukavasta illasta, aika tosiaan meni ns. siivillä :) Oletko käyttänyt uusia kenkiäsi? Olivat kyllä hienot.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig