perjantai 5. toukokuuta 2017

Yhteistyö: Clarion Hotel Jätkäsaari

Blogiyhteistyö. Clarion hotelli Jätkäsaaressa. Hotellille pääsee helposti keskustasta mm. 9 ratikalla.  Suomen kevät ☻ ei pääse ainakaan iho palamaan! Upeat maisemat ja ystävällinen henkilökunta. Tästä oli hyvä jatkaa iltaa Skybarissa ihaillen upeita maisemia räntäsateen piiskatessa Helsinkiä.


SkyBar sijaitsee hotellin 16.kerroksessa ja sinne pääsee nauttimaan muutkin kuin hotellin asiakkaat raikkaista drinkeistä ja upeista maisemista. Suosittelen käymään kuntosalilla ja uima-altaalla, se on aivan taivas alla katolla ja juuri silloin, kun menin uimaan sattui satamaan lumiräntää. Uima-altaassa on osittain lasipohja ja jos mukaan nappaa uimalasit, niin voi ihastella maisemia altaan pohjasta käsin. Kokemus,kuin olisi avannossa käynyt. Tosin altaan vesi oli lämmitetty, muttei ollut mikään superlämpöinen. Saunassa oli miedot löylyt ja ihanan raikkaana sai jatkaa matkaa kohti hotellihuonetta.


Ainut mitä jäin kaipaamaan olivat kylpytakit ja tossut, joita olisi tarvinnut mennessä uimaan ulkoaltaaseen. Nämä kun eivät kuulu standarditason huoneisiin. Tilasimme huonepalvelusta pientä naposteltavaa ja tilaus tuli hotellihuoneen ovelle puolessa tunnissa. Makoisaa. Olisimme menneet päivälliselle hotellin alakerrassa olevaan ravintolaan, mutta huonon sään vuoksi se oli buukattu täyteen. Päätimme suunnistaa keskustaan syömään. Valitsimme Ravintola Teatterin, jossa on aina makoisat ruuat.

Aamupala oli runsas ja tykästyin kovasti mangosmoothieen.
Mutta istumapaikkoja oli aivan liian vähän aamupalalla oleviin nähden.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig