tiistai 16. toukokuuta 2017

Vierailulla presidentinlinnassa & Ekbergin brunssilla

Kävin lauantaina heti aamusta presidentinlinnassa. Olipa hieno kokemus. Linnanjuhlien tanssisali on pienempi kuin telkkarissa saa kuvan tilasta. Upeita huoneita, huonekaluja ja yksityiskohtia. Suosittelen!

Kannatti mennä jonottamaan aamulla reilu tunti ennen ovien avautumista. Pääsi heti sisälle ihastelemaan loistoa. Puoli 11 aikaan jono oli jo kaupungintalolle saakka. Hurjaa!

Presidentinlinnan jälkeen suuntasimme ystävättäreni kanssa kohti Ekbergin brunssia. Se oli varsin makoisaa, ainut vaan, että gluteeniton leipä oli varsin höttöistä. Ei maistunut oikein millekään. Ekbergin brunssi on monipuolinen ja hyvänhintainen, 17,90e.
Suolaista, makeaa ja kun brunssin nauttii kiireettömästi hyvässä seurassa, niin mikäs sen parempaa.


Aurinko helli viikonloppuna, kuten nytkin monena päivänä. Kenties se kesä vielä tulee. Tajusin tänään, ettei koskaan tulee enää toukokuun kuudettatoista päivää jolloin olisin oireeton. En itkenyt pelosta enkä ilosta. Välillä on katsottava elämää eri kantilta.


On ollut hetkiä arjen yläpuolella. Päivät täynnä hauskoja hetkiä. Huolet lokeroitiin hetkeksi sivuun. Loppuilta viltin alla ja kasa kirjoja ja lääkkeitä. Tunnen itseni vanhaksi. Annan huomennakin jalkojen ajatella, niin voivat viedä minut minne haluavat. Merenrantaan, unohtua kallion syliin tunneiksi. Toivottavasti aurinko palaa huomenna. Nyt uneilua, kotoilua ja hitailua.
 Lujuutta, vahvuutta ja luottamusta. Vaikkakin välillä sirpaleista. SHARE:

1 kommentti

  1. Mielenkiintoinen visiitti, kivaa kun pääsimme virtuaalisesti mukaan! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig