tiistai 22. elokuuta 2017

Fashion Centerin muotijuhlassa & mäkiajoissa, raflapäivässä*

Viikonloppu kului töissä ja juhliessa. Kävin ihailemassa Tähtitornin mäellä Mäkiautojen GP-kisoissa toinen toistaan upeimpia kulkupelejä ja sunnuntaina ravintolapäivässä. Lauantai-iltana suunnistin ystäväni Harrin kanssa Fashion Centerin juhliin Vehkalaan muodin ytimeen. Kerrassaan upea atmosfääri, muotishow ja ihmiset. Minulla on useampi yhteistyötaho Fashion Centerillä, joista kerron teille tulevaisuudessa lisää. Juhlassa esiintyi karismaattinen Mikko Leppilampi ja sain tavata myös elävän legendan Risto-Matti Ratian.
Ensiluokkainen muotinäytös upeine malleineen, tulevaa muotia, uusia yhteistyöjuttuja, makoisat tarjottavat ja aamunpikkutunneille venyneet juhlat. 


Tapasin juhlassa tuttuja ja uusia kasvoja. Tarjoilut olivat ensiluokkaiset ja koko Fashion Centerin tila on hyvin luoksensakutsuva ja viihtyisä. Muotishowssa oli tunnettuja malleja vuosien saatosta, kuten Annaliisa Tilus, Tiina Laine, Janina Fry ja Tiina Hillilä.

Oli upeaa saada olla mukana hohdokkaassa juhlassa.
Juhlahetket lataavat arkeenkin uutta virtaa. Sitä jaksaa paremmin, kun ottaa välillä rennosti ja on kaiken kauniin ja inspiroivan ympäröimänä.
Älä myöskään aliarvioi positiivisen ajattelutavan voimaa! Olen varsin onnekas tästä ihanasta viikonlopusta hyvässä seurassa, kauniista miljööstä ja siitä, että saan asua upeassa pääkaupungissamme, jota rakastan aina vain enemmän. Jos jollain on ylimääräistä aikaa, niin voisin ottaa sellaista vastaan. Vaihdossa antaisin puoliksi syödyn suklaalevyn, kirppisvaatesäkin ja halauksen.Käy tsekkaamassa Instagramissa videot muotijuhlasta: satumkirjavainenKorva-ja rannekorut: Via Minnet
Balleriinat: Mulberry
Silmälasit: Tiffany
Kaulakoru: Orange -ostettu Riiasta
Laukku: Louis Vuitton Eva


Kuvissa näkyvät ranne-ja korvakorut ovat Via Minnetin.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig