tiistai 8. elokuuta 2017

Lomat on lomittu - ajatuksia ja kuvia ihanasta kesälomastani*

Lomat on lomittu. Uutta odotellessa täytyy tehdä kovasti töitä.
Kesäloma meni liian nopeasti. Kyllä se aika lomalla menee hurjaa vauhtia eteenpäin, muttei kyllä tavan työarjessa.
Lomailin kesälomalla lämpöisessä muutamaan otteeseen ja nautin valtavasti.  Sain kulkea shortseissa, kellua uima-altaassa  +46 asteen lämmössä ja viettää kiireetöntä lomaa. 

Ette tiedäkään kuinka onnelliseksi tulenkaan auringon, uima-altaan ja rentoilun yhdistelmästä. Olen löytänyt uima-allasmatkailun jälleen uudelleen vuosien jälkeen. Aina ei tarvitse olla suuria suunnitelmia lomalle. 
Mieli ja kroppa tarttee totaalista lepoa.
Lomailin siis Riiassa, Sevillassa ja Roomassa.
Sekä kotikaupunkimatkaillut Helsingissä.


Olen tavannut ystäviä Helsingissä, Lieksassa ja Nurmeksessa. Nauttinut hyvää ruokaa ja käynyt pitkiä elämänmakuisia keskusteluja, tehnyt extemporejuttuja ja kesätöitä. Olen ollut taulun julkistamistilaisuudessa yksityiskodissa ja saanut nauttia lomasta.
Piipahdin myös Vantaalla Heurekassa, koska minua kiinnosti kovasti eläinten Body Worlds. Ihmisten samanmoisen näyttelyn olen nähnyt Heurekassa ja Las Vegasissa Luxor-hotellissa.


Suomilomalla on vain satanut vettä suurimmaksi osaksi. Kesävaatteita ei ole tarvinnut käyttää. Onneksi sain olla oikeasti lomalla lämmössä useamman viikon ajan. Ihana loma vaikkakin paljon myös tunteita ja uupumusta. Kiitollisuus.


Tekisi mieli neuloa elokuinen monivärinen peitto. Sellainen iso peitto, minkä alle paeta pimeällä ja huonoina päivinä. On ollut paljon hyvää ja kiirettäkin.
Siksi kai unissanikin on ruuhka.
Pitää rauhoittua ja antaa ajatusten tulvia. 
Uuden äärellä. Toivottavasti hyvän.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig