perjantai 11. elokuuta 2017

Ystävyyden iloja - kiitollinen, siunattu, onnellinen!

On ollut ystävähetkiä, makoisia ja hyviä keskusteluja. Pidin toritillakutsut kotonani ja kutsuin sinne ystäviäni viettämään iltaa ruuan äärellä. Niinhän ihmiset yleensä viihtyvät ja vielä hyvin :D

Kiva työpäivä. Kauppatori. Ystävä. Aurinko ja hyvät jutut. Kuinka hyvässä seurassa aika lentääkään siivillä. Tapasin Päivin työhaastattelussa. Jonotettiin molemmat omaa aikaamme ja juteltiin. Hyvät jutut kohtasivat ja siitä se ystävyys sitten lähti! ♡ Huimaa, kuinka ihania ihmisiä kulunut vuosi onkaan tuonut tullessaan elämääni. Sen vaan tuntee, kun kemiat kohtavaat heti ja juttu luistaa niin ettei se meinaa loppua. Olen luonteeltani ulospäinsuuntautuva ja nykyään osaan valita ne oikeat ihmiset vierelleni. Vaistoan hyvän seuran ja sen fiiliksen, joka ihmisistä huokuu. Ei se määrä vaan laatu. On kiva tutustua uusiin ihmisiin ja välillä sitä havahtuu, että onpa minulla ihania ihmisiä elämässäni. Heillä on suuri viisaus sisällään, hyviä vinkkejä ja kaunis sielu.


Aikaa on aina ystäville, kun sellaista raivaa. Mikään ei kasva lannoittamatta ja ystävyyden lannoite on yhteinen kiireetönaika ja yhteiset muistot. Tekemisen riemu ja elämisen taito ja kaikkeen sisältyy tunne, aito välittäminen, kuulluksi tuleminen ja tärkeät ihmiset! Hyvä kiertää. Ystävät ovat suuri rikkaus. On niitä, jotka puhuvat kaikista tuntemistaan ihmisistä ystävinä. Silloin saattaa pettyä pahemman kerran, on hyvänpäivän tuttuja ja ystäviä. Ystävän kanssa voi olla omaitsensä, eikä sanomisiaan tarvitse pelätä. Aito vuorovaikutus ja läsnäolo. Se kemia!

Muistetaan ystäviä tänäkin viikonloppuna. 
Ota luuri käteen ja soita kaverille tai poikkea ystävän kanssa viinilasilliselle tai parille!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig