keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kun on ollut kaikenlaista...

Kun on ollut kaikenlaista, paljon hyvää, erilaisia tunteita ja vatsan täydeltä makoisan kuplivia hetkiä.
Istuin eilen illalla bussissa matkalla huoltajaillasta kotiin. Kirjoitin muistovärssyn hautajaisiin, vaikka itse sanonkin niin siitä tuli lyyrisen kaunis ja sopisointuinen. Juuri edesmenneen näköinen, ei liikaa korulauseita tai kliseitä.

Näin huoltajaillassa serkkuni ja sain selville, että rehtorilla on Lieksaan yhteyksiä. Lieksa on ja pysyy. Hyvässä ja pahassa. Nyt kärsin nivelkipuje kera siitä, että vieitn illan sisäilmaongelmaisella koululla. Nivelet turvoksissa, happi ei kulje kunnolla ja väsyttää. Kivut vievät voimat. Onneksi illalla pääsee joogaamaan.


Tänään saatiin nauttia auringostakin, se paistoi orastavasti iltapäivällä niin kauniisti lehvästön läpi. Tuntui, että itsekin hehkuin tulevan kynnyksellä. Rokattiin Uusivirran Olavin tahtiin ja elettiin hetkessä. Musiikki vei meidät kauas pois arjesta.

Viikko sitten vietin Maxinessa Viinilinnan kutsumana hauskaa iltaa.
Maistelimme erilaisia viinejä, nautimme makoisaa ruokaa ja juttelimme matkailusta. Taiteiden yössä piipahdin ystäväni Harrin kanssa Oopperatalolla ja Freedomissa katsomassa todella mielenkiintoisen Paula Koivuniemi shown. Artisti oli meikannut itsensä todella taitavasti, minäkin voisin mennä meikkioppiin :D

Perjantaina vietimme ystävien kanssa Runokuun juhlaa Amerikan Suurlähetystössä seuraten upeita esityksiä runoista tanssiin ja lauluun. Mielettömän lahjakkaita Kallion lukion oppilaidne esityksiä, puhuttelevia ja lyyrisiä. Ihaillen katselin ja kuuntelin heidän esityksiään. Millaista olisi olla noin lahjakkaiden opettajana?
Suurlähetystön jälkeen kipitimme läheiseen Ravintola Saaristoon nauttimaan illallista. Klippanilla on aina hyvä meininki, makoisa ruoka ja mielettömän upea atmosfääri. Klippan vaatii aivan oman postauksensa, josta saatte lukea huomenna.

Viikonloppuna tapasin Sara S. blogin Saran muodin, hyvien juttujen ja pizzan äärellä. Voin muuten suositella Classic Pizzaa, siellä osataan tehdä erilaisia ja makoisia pizzoja. Hyvät kohtaamiset antavat valtavasti voimaa hieman tummempiin päiviin ja arjessa jaksamiseen.

Viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea, etten tiedä, mitkä sanat valitsisin.Tiedättehän sellaisen hetken, kun katselee kesäistä järvimaisemaa laiturilla kesäaamuna aamuauringon noustessa ja on onnellinen pelkästään siitä, että saa nähdä kauniin maiseman. Minulla oli eilen sellainen olotila. Ohimenevää, mutta kiitollisuus siitä hetkestä ja rukouksista.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig