lauantai 12. elokuuta 2017

Viikonlopun kujerrus ja koliseva sielu

On ollut elämän äärikokemuksia ja tunteita.
Raskasta. Ahdistavaa. Stressaavaa. Se, kun ei pidetä kiinni luvatusta. Mutta olen osannut vetää roolini hyvin, hymy huulille ja menoksi vaikka sisin on sekaisin. Huijari!
Sielu kolisee. Niinkai kaikilla joskus, toisilla useammin kuin toisilla. Elämä on säröistä kasattu kokonaisuus, välillä reunat ovat liian teräviä ja niihin satuttaa itsensä, mutta elämä opettaa. Hienotunteisuus ja hienovaraisuus, mutta myös se ronskius on tärkeää elämässä.
Elämänkameleonttina oleminen ja tilannetaju.
Antaa välillä vaan soljua elämänvirrassa, muttei silti menetä otettaan oman elämänsä hallintaan. Arki on parhaimmillaan sulaa lumoa!

Olen nähnyt monet asiat unessa ennen kuin ne ovat tapahtuneet päiväelämässä. Aavistammeko tulevan surun? Pelottavaa ja samalla lohdullista. Näin usein unia, jotka ovat kuin elokuvia. Niissä on selkeä juoni, muistan yksityiskohdat ja nimet herättyäni. Kai tämäkin on jokin lahja, nähdä asiat jo ennalta unessa. 


Minulla on myös näitä muita "outojajuttuja": luen kuolinilmoitukset ja pidän oudolla tavalla hautausmaista. Niitä tarinoita siellä. Voin lukea kaikki kivet, kuvitella kaikki elämät, viipyä vieraana. Hautausmaalla kenelläkään ei ole kiire. Minutkin kyllä aikanaan tuhkataan, sillä en halua, että mato syö tunnelin pääni läpi, vaikka ajatukseni kaipaisivatkin varmasti tuuletusta ;D Eräs tuttava totesi minut tavattuaan taannoin, että olen oikea enkelityttö, jäin miettimään.

Olen yleensä etuajassa ja olen kuullut olevani aikaani edellä. Aika kuluu, loppuuko se? Älkäämme hävittäkö elämän punaistalankaa ja tätä aikaa, eläkää ystävät täyttä elämää, juuri oman näköistänne!
Helli sielua, koeta antaa huolille oma lokeronsa.
Pidä itsestäsi huolta ja jos yksi toimintamalli ei toimi, niin muuta sitä. Hoida lyhyen ihmiselämämme ajan sieluasi, siitä kumpuaa ulkoinenkin hyvinvointi. 
Ps. Helpommin sanottu kuin tehty!

.


Muista, The Sun always shine on TV!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig