maanantai 7. elokuuta 2017

Fashion Center - Park Lane, Mingli ja Kenkä Derby

Kävin tapaamassa yhteistyökumppaneita perjantaina Vantaan Vehkalan Fashion Centerissä.
Mukaan tarttui yhteistyön osalta vaikka mitä ihanaa, kenkiä ja vaatteita. Pääsette lukemaan lisää ihanista vaatteista ja kengistä lähitulevaisuudessa.

Teimme muutamia kivoja vaatetilauksia ParkLane ja Mingelin edustajan Virpin kanssa. Virpi osasi lukea ajatukseni ja löysi minulle juuri oikeanlaiset mallit ja vaatteet heidän suuresta valikoimastaan. 
Olen niin innoissani upeista vaatteista ja siitä, että pääsette näkemään jotain niin kauniita, hyvinistuvia, mutta myös käytännöllisiä arkivaatteita.

Kannattaa poiketa Fashion Centerin Outletiin, josta löytyy myös Kenkä Derbyn valikoima. Kenkä Derby löytyy Hakaniemestä, josta löydät erikoisia laukkuja, kenkiä, mutta myös niitä klassisia malleja sekä ergonomisesti suunniteltuja kenkiä aina urheilujalkineisiin saakka. Ja sieltä saat aina asiantuntevaa ammattilaisen palvelua. Löydettiin Kenkä Derbyn Sannan kanssa minulle upeat balleriinat ja punaiset Palmrothin talvijalkineet. Olen niin monta vuotta etsinyt punaisia talvijalkineita ja nyt ne löytyivät. Tykkään usein pukeutua tummiin kuoseihin, joten punainen piristää kivasti talvipimeydessä mustaa asua.


Kenkä Derbyn Sanna on sydämellinen, jonka kanssa juttu luisti heti alkujaan.  Liikkeen kenkiä ja laukkuja löydät Fashion Outletista sekä Kenkä Derbysta, Hämeentie 2B, HelsinkiKenkä Derby toimii myös sekä maahantuojana että agenttina laadukkaille kengille Suomessa.

Tässä muutamia tärkeitä Kenkä Derbyn arvoja.

 • ASIANTUNTEMUS

  Henkilökunta tuntee tuotteet, joita myy ja osaa tarjota oikeanlaisia tuotteita eri asiakkaille ja eri tarpeisiin. Tarvittaessa kysytään neuvoa ja informoidaan lisää vaikka jälkikäteen.
 • REHELLISYYS

  Tarjoamme vain tuotteita, ”joiden takana voimme seisoa” – kunnon kenkiä, kunnon kenkäkaupassa.
 • YKSILÖLLISYYS

  Valikoimamme ovat yksilöllisiä, samoin tapamme kohdata asiakas; myyjää rohkaistaan tuomaan kohtaamisiin oman persoonansa.
 • YSTÄVÄLLISYYS

  ”Kohtele toista kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.” Haluamme ja pyrimme säilyttämään ystävällisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa.
 • HALU LÖYTÄÄ OIKEA KENKÄ JOKAISEEN JALKAAN

  Emme tuputa väärää tuotetta – mieluummin myönnämme rehellisesti, jos joku kerta oikeaa tuotetta ei löydykään.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig