keskiviikko 13. helmikuuta 2013

20 things!


Tällainen katse seuraa minua aamulla, kun laittelen kisulle ruokaa. Rakkaus pakkaus ♥ 


                                        Tätä et (ehkä) tiennyt minusta!


Ajattelinpas kertoa itsestäni muutamia asioita, joita moni ei varmasti ole ennen tiennyt! Muutama kepeä juttu ja kiire täällä vaan jatkuu. Eilenkin tulin kotiin melkein 10 tunnin työpäivän jälkeen, mutta en valita. Tykkään työstäni :)

1. Mulla on ollut aina todella vilkas mielikuvitus. Joskus lapsena ennen nukkumaan menoa laitoin kaikkien kaappien ja laatikoiden ovet kiinni ettei niistä pääse ulos mörköjä. Katsoin sängyn alle ennen nukkumaan menoa. En voi sietää kiikkutuoleja, ainakaan omassa kodissani, koska jokuhan voi istua siinä yöllä ;D Näen myös enneunia ja aavistan ennalta asioita, se on auttanut mutat myös hieman vaikeuttanut elämää.

2. Pienenä kuvittelen, että auto lentää suojateiden yli siten, että kun vedän henkeä sisään niin auto nousee ylös ja hengittäessäni ulos auto laskeutuu taas maan pinnalle. Tarkennuksena tätä olen tehnyt pienenä, en enää! :D Luulin myös, että kuussa on elämää.


3. Olen ajanut kaksi kertaa tieltä ulos/ ollut pahassa kolarissa. Onneksi on ollut kasko-vakuutus ja henki on säästynyt! (ei muuten liity mitenkään edelliseen kohtaan).

4. Haluaisin olla käsityöihme mutta en tee paljoakaan käsitöitä :/. Osaan kyllä kutoa jotain jos mulle isketään käteen puikot ja lankaa, varsinkin säärystimiä on kiva (helppo) tehdä :D. Ala-asteen kässän tunnilla sain tehtyä yhden lapasen ja sekin oli reikäinen, silmäpakojen takia :D Ja olisittepa nähneet sen "kaulaliinan", en ole käsityön opettaja! Teen siitäkin edestä askarteluja, tuunailuja ja leivon.


                                 Luokassakin täytyy olla kukkia ja tyyliä.


5. Osaan aamulla olla nopeakin, jos valmistelen jo illalla aamun valmiiksi: valitsen vaatteet, pesen hiukset ja laitan aamupalan valmiiksi.
 

6. Omistan monta kymmentä paria kenkiä, enkä voisi luopua yksistäkään! Silmäteräni ovat Loboutinini Testasin jo lapsena vieraiden kengät, kun he tulivat kylään kävelin niillä asuntoamme ympäri!


7. Olen kaatunut pienenä (2-3v) tyllerönä, ja lyönyt pääni tv:n kulmaan. Olin pinnasängyssä ja äitini siivosi. Olin sitten nohevana tyttönä noussut pinnasängystä itse ja tepastellut olkkariin. Kaaduin ja löin pääni telkkarin kulmaan. Omistan tikkejä otsassani, olen ollut aikamoinen ikiliikkuja ja näkyisä lapsesta saakka :D Olen aika onnettomuusaltis.

8. Vessan hanasta juominen tuntuu ällöttävältä, vaikka sieltä tulee ihan samaa vettä kuin keittiön hanastakin!

                            Ystävänpäivä sydämiä ja lumihiutaleita, ne ovat nyt IN ;)


9. Voitin aikoinaan (lue: 1990-luvun alussa) Suosikki-lehdessä pääpalkinnon kirjoituskilpailussa, jossa lukijoita pyydettiin ideoimaan Suosikkiin uudistuksia. Sekä voitin muutaman kerran kasetteja ja cd-levyjä nimmareilla varustettuna.


10.En voi sietää jos joku mässyttää/syö lähelläni kovaa ääntä pitävää ruokaa. Tai se, että puhuu samalla puhelimeen ja syö! ( Ei kai ruoka suussa saa puhua, eihän?)

11.Voisin nukkua kaikki automatkat, siksi ajankin itse vain pieniä matkoja, mieheni ajaa kaikki pidemmät reissut, koska en pysy hereillä. Olin jo vauvana ollut sellainen joka oli nukahtanut aina kun lähdettiin ajamaan autolla :D

               Katsoitteko Helppo elämä-sarjaa? Se tulee tällä hetkellä uusintana, aivan huippu!

12.Uin kilpaa 1990-luvulla SM-tasolla ja minulla on vajaa 200 palkintoa, joista osa pölyyntyy äitini kotona, osa omassani ja osa varaston uumenissa. Olen toiminut neljänä kesänä uimaopena. Nykyään en tykkää uida uimhallissa vaan ainoastaan meressä tai järvessä.

13.Olen kulinaristi ja rakastan leipomista ja ruuan laittamista. Testailen aina Helsingissä ja ulkomailla eri ravintoloita. Kämp on todellakin käymisen arvoinen koska siellä puitteet ovat todellakin kohdillaan ja Sokos hotel Vaakunan yläkerrassa on Loiste-ravintola, josta on ihanat näkymät jos satut saamaan ikkunan viereisen pöydän. Keskustassa oleva Torni on myös kiva paikka ja sieltä on huippuhieno näkymä Helsingin lattojen yli merelle, siellä on kesäpäivänä mukava istuskella, mutta paikka on kovin suosittu ja usein täynnä. Sieltä löytyy muuten ihanat Ghost-tuolit. Ja jos menet Torniin, käy paikan vessassa, huimaavat näkymät! Voisin mennä kesätöihin vaikka ruokaan ja leivonnaisiin liittyvään yritykseen, oishan se elämys ja kokemus :) Opettajilla on tunnetusti pitkät lomat, joten voisin tehdä osan kesää töitä.


                                           



14. Pidän omalla tavallaan opiskelusta silloin kun siitä ei tarvitse ottaa stressiä. Aloitin äskettäin opinnot avoimen yliopiston kautta teologisessa tiedekunnassa. Minulla on ennestään kolme ammattia ja kaksi maisterin tutkintoa.

15. Tykkään sisustaa ja miettiä erilaisia asukokonaisuuksia.Marimekko ja Vallila ovat verhojen valmistajien aatelia. Pienet kauniit yksityiskohdat kodissa tekevät kodista mielenkiintoisen kauniin.

                                                         Valtakuntani ;)

16. Minulla ja ex-miehelläni oli bokseri, joka eli huimat 11,5-vuotiaaksi. Siinä oli hieno ja sydämellinen koira  Nykyään kisun omistajana en voisi kuvitellakaan herääväni aamulla tuntia ennen töihin lähtöä aamulenkille, jokaikinen aamu. Kaikella on aikansa. Kun eläimen ottaa on sille oltava aikaa ja siitä ei saa luopua aivan heppoisin perustein.

17. Tykkään ranne-ja kaulakoruista erityisen paljon! Joten korulinkkejä otan mielelläni vastaan :)


18. Ikävöin äkillisesti edesmennyttä isääni päivittäin. Eilen illalla iski taas kamala ikävä ja kyyneleet, tuli niin epätodellinen olo isän kuolemasta. Ettei kuolema voi olla totta, en enää koskaan näe isääni, kamala ahdistus. Ajatukseen kuolemasta on vaikea tottua, vaikka siitä on nyt reilu vuosi.

19. Isäni teki harrastuksenaan valmentajan töitä ja esiintyi myös Urheiluruudussa.

20. Tänään aion soittaa leikkausjonon hoitajalle ja kysellä josko hän tietäisi kaularangan välilevynpullistuman leikkauksen tarkempaa aikaa. Olisi kiva tietää tarkempi ajankohta, se helpottaisi sairasloman sijaisenkin hankkimista ja muunkin elämän suunnittelua. Hiihtoloma alkaa kahden ja puolen viikon kuluttua, joskohan pääsisin leikkaukseen vai voisikohan varailla pienen matkan?! Saa nähdä!


                        
                            Sain tunnustuksen, jonka jaan huomenna eteenpäin :)
                                           
                                           Kepeän kivaa keskiviikkoa  ♥ 
         Tervetuloa uusille lukijoille ja halaus muillekin blogissani vieraillelle!



SHARE:

8 kommenttia

  1. Kohta 8. kolahti! :D ihan sama täällä.
    Tosi hauskoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Kiva, kun joku muukin on samaa mieltä asiasta!

      Poista
  2. Kivoja juttuja! :) Ja löytyihän sieltä sellaisia, jotka tunnistan itsessäni, kuten tuo erittäin vilkas mielikuvitus ja kulinaristi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä todella vilkas mielikuvitus, sen takia en katso kauhuleffoja koska se jälkifiilis on kauhea :D

      Poista
  3. Ihana oli lukea tätä :-) Tapasi kirjoittaa on niin mukava :-)

    Iloista päivää! <3

    VastaaPoista
  4. Tämä oli kiva, muutamia kohtia oli, joista löysin myös itseni, kuten kulinarismi, leipominen ja ruuanlaitto. Tuo uiminen on ollut ihan huippujuttu, hienoa. Niin ja ahkerakin olet ollut, kun noin monta tutkintoa, itselläkin muutama yliopistotutkinto, mutta kaikki tavallaan samaa alaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mut on kasvatettu lapsesta saakka siihen ettei mikään tuu ilmaiseksi vaan unelmien etee on tehtävä töitä. No, olet sitä sinäkin kerennyt, hienoa :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig