sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22. luukku: Rukouspuu!

Loma, hieman oudolta kalskahtava sana! Kiirettä on pitänyt ja pitää edelleen. Eilen hiljennyimme koululaisjumalanpalveluksessa ja nautimme kauniista musiikista. Eilen näin myös pitkästä aikaa ulkomailla asuvan ystävättäreni ja sain muutenkin aikaiseksi aika paljon kaikenlaista hyödyllistä. Tänään suuntaan ystävän valmistujaisiin ja koetan pakata matkalaukun lopultakin lähtökuntoon. Matkailu on ihanaa, mutta matkalaukun pakkaaminen on aina tuskallista!


Kisujen hoitaja muuttaa meille ja me lähdetään illalla ajelemaan kohti lentokenttää. Matkaa on reilut 500 kilometriä ja operaatio lumihiutaleen numero on tallennettu puhelimeen kaiken varalta. Kisuja jää iso ikävä, aion soittaa ihan joka päivä kuulumiset. Huomenaamuna aikaisin lennämme Varsovaan Frederic Chopinin lentokentälle. Varsovassahan on kello tunnin vähemmän kuin täällä Suomessa ja olemme Varsovassa jo yhdeksän aikaan aamulla. Eli meillä on koko päivä aikaa kierrellä kaupunkia, kierrellä ostoskeskuksia, uida hotellin uima-altaassa ja nauttia hieronnasta.

Majoitumme Hotel Hiltoniin ja olemme varanneet executive-huoneen, jossa on pääsy hotellin loungeen. Loungessa on tarjolla pientä purtavaa ja laaja juomavalikoima aamusta myöhään iltaan saakka. Ja mikä parasta tämä kaikki kuuluu huoneen hintaan, joten en ole varannut paljoakaan rahaa ruokailuun. Olen ajastanut muutaman postauksen matkan ajalle. Ja muistakaa osallistua Marintytär-arvontaan :)

Tässäpä tämän päivän vinkki eli rukouspuu. Kun meillä vierailee voi jättää pieneen rukouspuuhun oman pyyntönsä ja iltarukouksessa muistan aina ystäviäni ja juuri heille tärkeitä asioita.

 Millaisen toiveen sinä jättäisit puunoksalle?Walking In the Air ja Lumiukko ovat joulun ehdottomat lempparit!
Tosin tämä kappale on paras Tarja Turusen laulamana.
 
 

 Joko teillä on jouluksi kaikki valmiina?

 


SHARE:

4 kommenttia

 1. Pakkaaminen on minustakin ikävää hommaa, mutta purkaminen se vasta onkin! Yleensä rinkka lojuu viikkotolkulla tavaroineen eteisessä matkan jälkeen :D

  VastaaPoista
 2. Iloa ja valoa Sinulle! Joulurauhaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua sinulle sinne maailmalle! Rauhaa, rentoutumista, iloa ja uusia kokemuksia! Nauti! Ole onnellinen!
  -Vilimarika-

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa lomaa ja nauttikaa reissusta!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig