maanantai 23. joulukuuta 2013

23.luukku: Viime hetken lahjavinkit!

Joulu. Se on rauhoittumisen aikaa tai ainakin pitäisi olla. Hermolepoa tai niin sen pitäisi olla. Viime hetken raivoisa joululahjaralli kauppakeskuksessa, jossa on muitakin hermostuneita ihmisiä. Ei aiheuteta joulustressiä enää enempää vaan lähdetään liikkeelle ajoissa, ilman kiirettä ja luodaan hymyjä vastaantulijoille. Jonkun ihmisen päivä voi pelastua hymysi ansiosta! Me olemme matkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle, vielä hetki ja olemme perillä. Lentokentällä on yleensä näin joulun alla ruuhkaa, joten yksin siellä tuskin tarvitsee olla. Jos aikaa jää, niin täytynee ottaa loman aloitus siiderit. 
Esittelen muutaman joululahjani. Joulupukki kuuli toiveeni ja toi kaksi herkullista juustorasiaa :)


Lahjana juustokori on aina hyvä idea, koska niitä voi käyttää herkuttelun ohella ruuanlaittoon!


Ystävättäreni toi minulle Harrodsilta hulppean juustolajitelman. Karpalojuusto on mun lempparia!


Jokos on joululahjat kasassa?Tai joulukukka. Joulukukka tuo iloa ja hyvää tuoksua koteihin. Paitsi, jos kodissa sattuu olemaan lemmikkejä tai allergisia.Tästä kuvakavalkadista puuttuu kokonaan joulutähti vaikka se onkin kaunis joulukukka. Joulutähdessä suosin valkeaa väriä.


Tai lahjaksi voi ostaa kauniin kynttilän tuomaan valoa vuoden pimeimpään aikaan.


Terästettyglögi on usein mieluinen joululahja vaitoehto. Loimulta ja Blossalta on tänäkin vuonna Alkojen hyllyille tullut vuosikertaglögit.Oletko jo maistellut Blossaa tai Loimua? Kumpi oli suosikkisi?


Kohta ollaan pilvien yläpuolella, koska lentomme lähtee varhain aamulla :)
Kisujen hoitaja tuumasi, että kaikki on hyvin ja kisut ovat saaneet jo aamupalansakin. Hyvä, hyvä! Kunpa loma menisi kaikinpuolin hyvin. Käykääs lukemassa riipaiseva juttu pakkaseen hylätystä Möttö-kissasta, klik! Kuinka ihmiset voivatkaan olla näin julmia, sairasta!

Kisut viettävät joulun kotona hoitajansa eli ihanan ystäväni kanssa :)


Eilen toimitimme viimeiset lahjat saajilleen, kävime haudoilla, ystävämme valmistujaisissa ja ilmeisesti muistin ottaa mukaan kaiken tarpeellisen! Lentoliput, passit, visa-kortin, puhelimen ja muutaman vaihtovaateparin. Majoituttuamme Hiltoniin suuntaamme suoraan loungeen, jossa on valmiina aamupala. Ei siis tarvitse lähteä kaupungille etsimään ruokapaikkaa. Lounge on muutenkin hyvä keksintö Hiltoneissa. Sieltä asiakas voi itse valita  purtavansa ja juomansa (virvoitusjuomat ja alkoholit), jotka on jo maksettu huoneen hinnassa. Kätevää ja mikä parasta loungesta on huippunäkymät, koska se sijaitsee kattohuoneistossa reilun 20. kerroksen korkeudessa.


Tonttu on yksi jouluisista lempparibiiseistä! Ja tähän lauluun voi samaistua, kun ei saa unta vaikka pitäisi, vielä 12. säkeistössäkään :DToivotan Sinulle lukijani ja kaikille  karvaisille kavereille rauhallista joulunaikaa!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Siellä te nyt lentelette... korkealla, nauttikaa lomastanne oikein kunnolla ♥
    Rauhallista Joulua!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa matkaa ja ihanaa joulua !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig