tiistai 31. joulukuuta 2013

Happy New Year ♥

Aivan aluksi haluan kiittää kaikkia blogini lukijoita ja yhteistyökumppaneita ihanasta yhteisestä vuodestamme. Toivottavasti pysytte kuulolla ensikin vuonna. Tällä viikolla muuten alkaa sisustukseen liittyvä arvonta.

Liekö tapahtunut meikä martalla jonkinlaista henkistä kasvua, mutta ehdotin miehelleni muuttoa 30-40 neliön asuntoon, koska emme tee mitään näin suurella asunnolla. Emme ehdi edes olla kotona kovinkaan pitkiä aikoja päivittäin. Sitä haalii aivan liikaa materiaa ympärilleen vaikka tulisi toimeen vähemmälläkin. Pienemmässä asunnossa mukana olisivat vain ne rakkaimmat tavarat ja esineet! Materia ei tee ketään onnelliseksi tai satojen neliöiden asunto. Se on se sisäinen tunne, mielenrauha joka tuo sen hyvänolon! Ympärillä voi olla kaikkea kaunista, mutta kaikkea ei kumminkaan tarvitse omistaa.Uusi vuosi tuo mukanaan uuden elämän. En lupaa alkaa fitnesspimuksi tai olla ostamatta mitään koko vuotena. Ei, ei ja ei! Minulla on unelma, iso unelma, jonka eteen teen paljon töitä! Pientä sivutyötä saa tarjta ja sponsoriksikin saa alkaa, jos siltä tuntuu ;)
 
Mutta olen tällä hetkellä aivan intsinä ystäväni näkemisesti! Hän saapuu hetkenä minä hyvänsä. Tosin katsotaan, miten äkkiä tulee tottumattomalle väsy :) Baareista en enää välitä, mutta kotibileet ovat ne parhaat bileet! Pikarillinen silloin tällöin tekee hyvää, mutta liika on liikaa, kaikessa. Juhlahumussa sormisyötävät kuplajuoman kanssa  ovat usein myös käytännöllisin ratkaisu ja sen takia täällä onkin väkerretty kaikkea makoisaa.

MeNaisten sivuilta löytyy myös hauska uuden vuoden testi/vinkki kaikille naisille, klik!


kuvat, klik!


Kuinkas teidän Uuden Vuoden odotuksenne on sujunut tähän saakka? Aiotteko ampua raketteja? Toivon uudelle vuodelle hyviä hetkiä, terveyttä, uuden oppimista ja kauniita kesäpäiviä kera ystävien sekä matkailun ihanuutta!
                                               

Tunnelmallista uuden vuoden aattoa kaikilleSHARE:

9 kommenttia

 1. Täällä ihan normiarkipäivän meininki, teen kouluhommia ja kattelen telkkaria. Saattaa olla että puolenyön aikaan käväisen parvekkeella katsomassa raketteja.
  Rennonletkeää vuodenvaihdetta ja ihanaista uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. ☆ Oikein Ihanaa Uutta Vuotta ☆

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta SatuMaria. Yksinään vietän uuttavuotta, kun mies lähti töihin ;) Menee se näinkin .

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle♥

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle. Toivotaan, että ensi vuosi on parempi. Tämä kulunut vuosi oli äärettömän raskas.

  VastaaPoista
 6. Onnellista uutta vuotta! :)
  PS. Ihania kuvia Pariisista!

  VastaaPoista
 7. Kaikkea mukavaa ja onnellisia hetkiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta sinulle! <3 P.s. Samaa mieltä bileistä, kotibileet on parhaita. ;)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig