keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014

Vuosi on alkanut leppoisan kiireisesti. Aloitin vuoden ensimmäisen päivän hyvällä teolla: auttelemalla päivän ajan tuttava vanhusta. Valokuvien katselua, leipomista, ulkoilua ja yhdessä olo. Päivä oli antoisa ja oli mukava kuulla tarinoita menneiltä ajoilta. Auttelen tätä ihanaa rouvashenkilöä koko viikon. Meillä ei siis podettu tänä aamuna krapulaa, se on muutenkin niin so last season! Niin, ja täytynee tunnustaa, että meneillään ovat jännittävät hetket, uusia juttuja. Sellainen juttuja, joka vaatia sisua, hieman verta, hikeä ja hieman kyyneleitäkin, mutta lopussa kiitos toivon mukana odottaa ja palkitsee!

Weheartit
Olen luvannut postata teille jouluisen Varsovan matkan kuvia ja huomenna minulla on siihen kerrankin aikaa. Ajattelin tehdä matkastamme kaksi postausta. Varsova on kaunis joulukaupunki ja kuten arvata saattaa, poden jälleen matkakuumetta. Onneksi hiihtolomalle on jo luvassa pienoinen matka. Haluaisin niin kovasti matkata tulevana vuonna Tukholmaan ja syynä on Abba-museo!Mutta mukavaa alkanutta vuotta, toivottavasti vuosi 2014 on rakkauden- ja onnentäyteinen!


                                                                       Ajatuksin,

SHARE:

5 kommenttia

 1. Hyvää uutta vuotta myös Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Täälläkään ei kärsitty krapulasta, tosin nautimme kyllä shampanjaa muutaman lasin ja ruoan kanssa pari lasia punaviiniä.

  Oikein mukavaa Uutta Vuotta 2014 sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin kovasti Abba-museoon, saa nähdä ehdimmekö siskon kanssa nyt tammikuun risteilyllä sinne, toivotaan niin.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig