keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ihania juttuja ♥

 "Kun heräät aamulla, Puh", sanoi Nasu vihdoin, "mitä sanot itsellesi ensimmäiseksi?" 
"Mitähän tänään on aamiaiseksi?" sanoi Puh. "Mitä sinä sanot, Nasu?"
"Minä sanon: Mitähän jännittävää tänään tapahtuu?" sanoi Nasu. 
... Puh nyökkäsi mietteliäänä. "Se on sama asia", hän sanoi. (A.A.Milne)
 
 
Nyt on tapahtunut ihmeiden ihme! Rukouksiini vastattiin :D Abba-museossa piti olla maaliskuun alussa korjaustyöt käynnissä, mutta ne on nyt peruttu ja me saatiin liput!
Eräs lukija kysyi minulta eilen mitä tykkään touhuta ulkomailla lomaillessani. Otan aivan ensiksi selvää kohteen nähtävyyksistä, jotta itse kohteessa ollessani ei tuhraannu liikaa aikaa nähtävyyksien etsimiseen. Museot, kirkot, vanhat kaupunginosat, suuret ja pienet nähtävyydet ovat mielenkiintoisia käyntikohteita. En koskaan tee itselleni minuuttiaikataulua ja ne yleiset kiertoajelut skippaan kokonaan välistä. Tutustumalla itse kaupunkiin voi löytää todella upeita kohteita. Toki, jos ei ole aiemmin matkaillut kovinkaan paljon, niin suosittelen ottamaan matkanjärjestäjien tarjoamia kiertoajeluita. Tästä pääset kurkkaamaan matkailupostaukseeni, klik!
 
 
 
 
 

Eilen postiluukusta kopsahti tulla ihania juttuja. Sain ihanalta Marrulta Matkanvarrelta -blogista mukavat muistamiset. Nöyrä kiitokseni ja kumarrus 
 Paketti sisälsi, Marimekon Unikko-lautasliinat, virkatut lasinaluset ja teetä! Sait hymyn huulilleni, kiitos vielä kerran. Eilinen päivä meni muutenkin kivasti, pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Opin arvostamaan taas suht hyvää terveyttäni entistäkin enemmän. Auttelin tuttava vanhusta kotiaskareissa ja ruokailussa. Muisteltiin menneitä ja niin kaukaisia asioita etten ollut vielä olemassa edes ajatuksen tasollakaan. Partyliten tilauskin saapui ja sen mukana ihana tuoksu ja se tilaamani kynttilä/kukkaruukku. Siitä enemmän huomenna.
 


Watson-leffapalvelu ei olen oikein toiminut, mutta nyt sen pitäisi toimia ja ensimmäinen päivitys Watsonista tulee loppuviikosta. Mulla on niin kova draivi päällä, että varjonikin meinaa jäädä jälkeen :D Paljon mielekästä tekemistä. Kiireen keskellä nauru tekee rentoutuneemmaksi. Nauru poistaa pimeän. Se tuo arkeen ripauksen säihkettä, vaikka se kestää vain hetken, mutta tuo silti otteen elämään, onnellisuuden.
 
Maija Partylite pakkauksen "pallomeressä" ;)

Partyliten tuikkivat tuoksuvat huumaavan ihanalle. Ihanat tuoksut rentouttavat ja tuovan arkeen ripauksen luksusta.
Kerroin eilen 21 asiaa itsestäni, ajattelin kertoa vielä postauksen loppuun  8 faktaa itsestäni,

1. Esineiden ja ympäristön esteettisyys on minulle tärkeää. Jos saisin  päättää, niin Suomessa olisi Tanskan ja Etelä-Euroopan tyyliin erivärisiä rakennuksia vieretysten. Köpis on ihana kaupunki, suosittelen!
2. Olisi ihanaa, jos Muumilaakso olisi oikeasti olemassa :D
 
3. En aina kauheasti piittaa siitä mitä puen päälleni, kunhan
viihdyn vaatteissa. Mutta siisti pukeutuminen kertoo toki ihmisestä paljon! 5-10 minuuttia päivittäin itsensä laittamiseen, ei ole liikaa vaadittu. Jokin aika sitten yksi työkaverini kysyi minulta, onko meillä kenties liikuntapäivä, kun tepastelin koululla harmaat collegehousut, tennarit ja väljä mustapaita päälläni :D Ei ollut liikuntapäivää.


4. Parveekkemme puutarha on iloni.
5. Rakastan kesäisiä aamuja, jolloin on aikaa vaikkapa nauttia aamupalan parvekkeella. Lämpimänä kesäaamuna tehty pyöräretki on myös ihana asia.

6. Tykkään suunnitella matkoja. Matkustaminen on terapiaa parhaimmillaan. Siinä ei mene rahat koskaan hukkaan! Olisin oiva matkakohteiden ja hotellien testaaja, wink, wink! Tätä linkkiä klikkaamalla pääset kurkkaamaan maita ja maanosia, joissa olen matkannut tähän astisen elämäni aikana.


7. Haluaisin joskus vielä yöpyä Bengtskärillä. Majakat ovat kiehtovia. Olisin hieno kokemus saada olla majakassa myrskyn aikaan.
8. Halaus ja rakkaan ihon tuoksu ovat ihania asioita

Hei, ja kysymyksilläkin saa heittää. Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin viesteihin!
 


SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiva, jos tykkäsit :)
    Oikein mukavaa päivää ♥

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva, että pääset Abba-museoon! On aina niin ihanaa, kun jokin haave toteutuu!
    Maijan touhut saavat aina hyvälle mielelle, vaikka itsellä kuinka olisi paha olla. Kiitos positiivisuuspäläjäyksestäsi. :) -Vilimarika-

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig