maanantai 6. tammikuuta 2014

Decoration - Sisustus!

Varsovan matkallamme ostoskeskus Złote Tarasysta löytyi aivan huikean hieno sisustusliike, Almidécor. Otin liikkeestä muutaman kuvan, vaikka siellä olisi ollut kuvattavaa vaikka kuinka paljon. En ole eläissäni käynyt yhtä ihanassa sisustusliikkeessä, koska siellä oli tehty kokonaisia huoneita sisustusten ympärille. Hinnat olivat suht kalliita, mutta näistä kuvista voi saada inspistä tuunaukseen :) Ulkomailla matkatessa löytää aivan erilaisia inspiksiä kuin kotimaassa matkatessa. Olen edelleen niin lumoutunut tästä upeasta sisustus-ja huonekaluliikkeestä. Minulla oli matkalla mukana kaksi kameraa, Olympuksen Pen Minilite ja Nikonin superhyvä järkkäri. Tämän takia postauksissani on kahdenlaisia kuvia, toiset on otettu edullisemmalla kameralla ja osa taas hieman tyyriimmällä lainakameralla.

Liikkeellä on myös nettisivut, joissa on meneillään hyvät alennukset. Huomatkaa, että hinnat ovat zloteissa. Almidécorin nettisivuille pääset tästä linkistä!

Olen lupaillut teille ihanille arvontaa, ja sellainen alkaa huomenaamuna! 

Liikkeen edustalla oli upea musta hevonen!Näyteikkuna oli jo aivan huikean hieno, suurta ja kaunista!Almidécorissa oli huikean hienoja valaisimia.Tällainen työskentelypiste olisi aika huikea! Jokos teillä on joulu korjattukotoa pois?

 Yksinkertaista, mutta kaunista. Merta rakastaville, kauniita yksityiskohtia.
 Goottimaista romantiikkaa.

Ihastuin tähän ihanaan mustaan lipastoon.

 Itämaista tyyliä! Englantilaista tunnelmaa olohuoneessa.

 Itämaista tunnelmaa.

Myymälässä oli myytävänä myös todella suuret sisustus biljardipallot, kasipallot. Monet näistä Almidécorin tuotteista tarvitsevat ison tilan, jotta ne tulevat kauniisti esille. Kaikesta en räpsinyt kuvia, mutta tuohon liikkeeseen haluaisin mennä uudelleen kesäaikaan. Kyselisin hieman myyjältä sisustuksesta ja he kuulema muuttavat huoneiden sisustusta muutaman kerran vuodessa.

Złote Tarasy on yksi ihanimmista kauppakeskuksista Varsovassa. Sieltä löytyy pikaruokaketjuja jokaiseen makuun ja hieman parempiakin ravintoloita sekä paljon kauppoja.


 Löysittekö sisustusliikkeen kuvista jonkin itsellenne tietyn ihanuuden ja suosikin?Uutta matkaa ollaan jo suunnitelemassa, tosin ensin täytyy tehdä töitä, jotta on varaa matkustaa.
Hiihtolomalla aion matkata näillä näkymin ainakin Tukholmaan, koska olen unelmoinut Abba-museoon pääsystä viime keväästä lähtien.Loppiaisena meillä rentoudutaan, laitetaan masukarvat kohti kattoa ja nautitaan tekemättömyydestä. Ainakin yritys on kova ;)


 Toivottavasti viihdyitte nojatuolimatkalla Varsovaan :)

Tänään on jännä päivä, suuri askel kohti unelmaani!

SHARE:

7 kommenttia

 1. Aika mageen näköinn paikka tosiaan. Saattaisi kulua tunti helposti, ehkä toinenkin! :)

  Vielä on vähän joulua jäljellä. Täytyy töiden jälkeen alkaa purkuhommiin.

  VastaaPoista
 2. nuo lintuhäkit, buddhat ja ah, ihanat kuumailmapallot! WAU!
  -Viltsu-

  VastaaPoista
 3. Olet ihana ihminen Satu pidän sinusta kovasti <3

  VastaaPoista
 4. Upeaa, mahtavaa...taas niin ihania tunnelmia.

  VastaaPoista
 5. Oi miten paljon kaunista katsottavaa! Kätevää kuvamatkailua täällä kotona löhöillessä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kyllä viihdyttiin :))

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig