maanantai 20. tammikuuta 2014

:)


Ruusuja Sisustus Emilian ihanille työntekijöille. Poikkesin liikkeessä katsomassa uutuuksia ja samalla kerroin kuinka autoni ovet eivät auenneet, koska ovat niin jäässä ja auto jäi koulun pihaan. Kaksi tomeraa miestä sanoivat heti auttavansa minua ja hakivat lukkosulaa/aseöljyä kotoaan ja kurvasivat koulun pihaan ja saivat näppärinkonstein autoni ovet aukeamaan! Mieletöntä kuinka hyväntahtoisia ihmisiä on vielä olemassa tässä varsin kovassa maailmassa. Laitetaan hyvä kiertämään :) Kiitos ja kumarrus! Pelastitte päiväni. Täällä ollaan pakkasen keskellä -30 ja -25 asteen välimaastossa, hyrr! Sauna lämpenemään, kotitekoinen kasvohoito kehiin ja kynttilät tulille. Ja tunnelma on taattu :)

PS: Aion leipoa jotain erikoisen hyvää Sisustus Emilian väelle kiitokseksi, koska eivät suostuneet ottamaan minkäänlaista korvausta vastaan nähdystä vaivasta.


SHARE:

5 kommenttia

  1. Kyllä maailmassa on vielä hyvää tahtoa - mutta kyllä erityiskiitos leipomusten merkeissä on ihan paikallaan;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, tuollainen spontaani pieni arjen apu ilahduttaa erityisesti!

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva, että auttavaisuutta vielä löytyy. Saatpa leipomuksilla hyvän mielen heillekin - vaikka varmaan heillä hyvä mieli auttamisen ilostakin syntynyt.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig