tiistai 14. tammikuuta 2014

Party, party!

Sunnuntai-iltana pidin Partylite-kutsut. Tykkään kovasti leipoa ja laittaa ruokaa, joten päätin kattaa kutsuille runsaan pöydän.

 Sitruuna-nutella-marenkikakkua.


Aina herkullisia After Eight- suklaita.

 Glögi maistui hyvälle muumimukista.
Onko teillä lempparimukia?

Sekä valikoima erilaisia juustoja, suomalaisia ja englantilaisia.

 Partylitella on paljon kauniita sisustusesineitä, mutta ne ovat kovin tyyriitä. Mutta aina silloin tällöin kutsuilta on aina kiva tilata jotain kaunista. Tuikkivat eli tuoksulliset tuikut ovat aina varma valinta.

Osa Partyilijoista :)


Olin kahdenvaiheilla ostanko yllä olevan lyhdyn vai alla olevan Puutarhakeidas hurrikaanialustan. Päädyin alla olevaan sen takia, että olohuoneesta puuttuu kesäinen kynttilä/kukkateline. Talvisin  meillä on Pentikin suuri lyhty olohuoneessa, koska kissojen takia emme voi pitää avonaisia tulikohteita.

Siro, kaarevalinjainen metallijalusta ja lasinen hurricane. Helppo
koota. Mukana koristehelmiä, joihin Pilarikynttilä on helppo asettaa
tukevasti. Jalustan korkeus ilman hurricanea 63 cm, hurricanen
kanssa 65 cm. (Pilarikynttilä, Kynttiläpurkki, Suuri Tuikkiva,
Yleiskäyttöinen teline Tuikkiville)


 Sain ystävättäreltäni kauniin lasipurnukan, jossa on lempparisuklaitani.


Haluaisin keittiöön modernimmat kaapistot. Vaihdoimme asuntoon muutettaessa keittiönkaapistojen oviennupit, joilla sai jo paljon muutosta aikaan keittiön yleisilmeeseen. Entisessä, pienemmässä asunnossa säilytystilaa oli paljon enemmän. Tässä asunnossa säilytystilaa on huomattavasti vähemmän, joka on vain hyvä asia. Tavaranpaljous yllättäisi jos kaappitilaa olisi enemmän.

Onko sinulla jokn tietty lemppariväri sisustaessasi?


Minulle on tärkeää rauhouttumisen, inspiroitumisen ja pesämaisen kotini kannalta, että kotona on selkeät sävyt. Suosin harmaan eri sävyjä ja vaaleaa. Puhtaat ja harmoniset värit. Pienenä yksityiskohtava voi olla värikkäämpi taulu tai tyynyt. Pieni on kaunista. Kodin hengen tulee olla kohdallaan ja siihen voi vaikuttaa pienillä valinnoilla. Koti on yksityinen alue, mutta jonne on myös ihana kutsua tuttuja.

Kodin sävyillä on minuun sama vaikutus kuin musiikilajeilla. Kova räminä ja huuto radiossa saa hermonkireällä samalla tavalla kuin värien sekamelska, rauhatonta. Voicen sivulla on kerrottu hyvin siitä kuinka eri värit pukeutumisessa vaikuttavat meihin ja Namaste:n nettisuuilta löytyi hyvä linkki siihen, kuinka kodin värimaailma vaikuttaa omaan mielialaan. Kevään tullen kodin sisustus saa ympärilleen vaaleutta, hentoa ja kevyttä aivan kuten kevätkin on. Keväässä parasta on valon lisääntyminen ja luonnon vaaleanvihreät sävyt.

 
"Älä kutsu ketään teidän joukossanne tyhmäksi, sillä me totisesti emme ole viisaita emmekä tyhmiä. Olemme vihreitä lehtiä elämän puussa ja elämä itse on suurempi kaikkea viisautta ja varmasti kaiken tyhmyyden yläpuolella." 
-Kahlil Gibran-"Muistaminen on eräänlaista kohtaamista. Unohtaminen on eräänlaista vapautta."
-Kahlil Gibran-

Joskus on hyvä antaa asioiden soljua omalla painollaan ja mennä virran mukana. Unohtaa ja aloittaa alusta tai jatkaa siitä keskeneräisestä rauniosta ja alkaa rakentamaan uutta mukavuudenmuuria. Eilinen postaus oli kirjoitettu yhdessä ystäväni kanssa, se kirvoitti paljon keskustelua. Hän opiskelee ilmaisutaitoa ja oli hauska seurata tuttujen ja tuntemattomien ihmisten kommentteja, kiitos kaikille osallistuneille! Tunteet olivat osalla hyvinkin pinnassa, koska kirjoitustyyli oli kriittinen.
Kriittinen ajattelu on keskeinen ajattelun taito ja välttämätöntä elämässä selviytymisen kannalta.
Ajattelin eilen, että blogi saa nyt odottaa, koska elämä ei odota. Palailen asiaan parin päivän kuluessa. Katsotaan kuinka kiire muuttaa muotoaan.

PS. :)

SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihanan hurrikaanin valitsit, minäkin tykkäisin tuosta.
  Minun lempivärini sisustuksessa taitaa olla tylsä pellavan sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleat sävyt rauhoittavat, itsekin tykkään maanläheisesti sävyistä :)

   Poista
 2. Kauniita, esteettisiä kuvia. Näitä on aina niin ilo katsoa!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig