perjantai 17. tammikuuta 2014

That´s life!

Elämä. Se on joskus kuoppaista. Keskustelin oppilaideni kanssa elämästä ja heidän unelmistaan. Näillä nuorilla oli vahvoja ajatuksia elämästä ja unelmistaan. Hienoja ihmisiä ja rakkaita. Elämä on uuden asioiden alkuja, vanhojen loppuja ja uusien asioiden oppimista. Luovuttaminen ei sovi ainakaan minun pirtaani, on taisteltava. Elämä ei ole aina helppoa, mutta miksi sen pitäisi ollakaan? Ruoho näyttää helposti vihreämmältä aidan toisella puolella. Heikko saa olla, mutta tuleen ei saa jäädä makaamaan. Itkua ja lohdutonta tunnetta mahtuu jokaisen meidän elämään.Voimakkaalla tahdolla, päämäärätietoisuudella ja rakkaiden ihmisten avulla pääsee ylös suosta kuin suosta. Heivataan kaamosmasennus roskaämpäriin ja huhuillaan tulevan kevään mukana, aurinkoista iloa! Tämähän on vain elämää.
Frank Sinatra laulaa hienosti elämästä,  
That’s life, that’s what people say.  You’re riding high in April,  Shot down in May.  But I know I’m gonna change their tune,  When I’m right back on top in June. 
That’s life, funny as it seems.  Some people get their kicks,  Steppin’ on dreams But I just can’t let it get me down,  Cause this big old world keeps spinnin’ around. 

I’ve been a puppet, a pauper, a pirate,  A poet, a pawn and a king.  I’ve been up and down and over and out  But I know one thing:  Each time I find myself flat on my face,  I pick myself up and get back in the race. 
That’s life, I can’t deny it,  I thought of quitting,  But my heart just won’t buy it.  Cause if I didn’t think it was worth a try,  I’d have to roll myself up in a big ball and die.


Hyvä asento sohvalla, lasi kotitekoista punaherukkamehua, tutustumaan Watson-ohjelman pariin, jossa olen Buzzaajana.Loppuillasta kirja kätöseen ja edessä ainakin 10 tunnin yöunet.
Viikonloppu, eikä mitään suunnitelmia, ihanaa!
 Tunnelmallista talvi-iltaa!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Tunnelmallista iltaa ja mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  2. Mielestäni hyvä sanonta jokaisen elämään
    on että vahva voi olla vasta kun uskaltaa olla
    heikko strong people don´t but others down.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig