keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Säilytystä!

Olen miettinyt jonkin aikaa säilytyslaatikoita ja vielä sellaisia kauniinpuoleisia kylpyhuoneeseemme. Keksin syksyllä ratkaisun, joka miellyttää silmiänikin. Meillä on myös erilaisia rottinkikoreja säilytykseen, josta tavarat löytyvät todella helposti.

Ostin H&M:ltä lastenosastolta säilytyskirjaset. Niiden uumeniin saa kätkettyä kaikkea kivaa ja todella tarpeellista ;D

 Kaivoin kaapinperukoilta lasipurnukat ja säilytän niissä päivittäisiä kauneudenhoitotarpeita.
 Otin käyttöön myös vanhat Vuittonin rasiat :)

 Minulla on meneillään eräs projekti, josta kerron teille ehken puolen vuoden kuluttua. Sen takia minulla on kaksi tai kolme arkipäivää viikossa aikalailla kiirusta. Ja postauksetkin ovat tästä johtuen hieman lyhyenlaisia. Olen todella onnellinen tästä saamastani tilaisuudesta. Yöunet saattavat joskus jäädä vähäisiksi, mutta se otetaan sitten päikkäreissä takaisin. Herään usein 40-30 minuuttia ennen töitä.  Onneksi en ole kovinkaan kova pynttäytymään töihin. Vaikka toki joskus on kiva mennä töihin viimeisenpäälle huoliteltuna. Mulle riittää, että herään puolta tuntia ennen töihin lähtöä, kerkiän syödä pikaisen aamupalan, antaa kisuille ruuan, pesen hampaat, vetäisen hiukset ponnarille ja sipaisu mascaraa ripsiin sekä meikkivoidetta kasvoille. Enkä edes myöhästy töistä :D Kaikki on suunniteltu valmiiksi jo edellisiltana.

Nukkuminen on kumminkin niin ihana asia, että en halua haaskata hyvää aikaa liialle pynttäytymiselle. Jos en kelpaa jollekin tällaisena kuin olen niin sitten ei tarvitse olla seurassani. Luonnollisuus kunniaan! Nuorempana stressasin enemmän ulkonäöstäni ja meikkasin kuin Abban Agnetha, viisi kiloa sinistä luomiväriä luomille, aurinkopuuteria (epätasaisesti tietysti) ja muutenkin näytin meikkeineni niin kamalalta. Mielestäni iltameikki on toki voimakkaampi kuin päivämeikki. Luonnollisuus ja oikealla tavalla meikattu ihminen  on kaunis, aikuismaisempi. Hyvä pohjustus kasvoille luonnollisen värisellä meikkivoiteella, mascaraa ripsille ja punaa huulille. Tällainen on minun päivämeikkini. Sitä säilyy paremmin ihmisenäkin, kun ei tunge itseensä liikaa säilöntäaineita. Sisäinen kauneus on tärkeintä, sitä ei voi paikata edes kilometrin paksuisella pakkelikerroksella.

Mutta toivottavasti projektini onnistuu ja onneakin saa toivottaa ;) Purkitan kaikki onnittelut purnukkaan ja avaan sen aina kun tunnen tarvitsevani tsemppausta, hih!


Pikaisin halauksin,


SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi kun ihanat säilytyskirjat! ♥ Onnea salaperäiseen projektiisi. :-)

  VastaaPoista
 2. Nuo säilytysrasiat ovat kauniita, huokailen kovasti täällä niiden perään.

  Ja onnea projektiin, oli se millainen tahansa niin oikein paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 3. Ompas ihanat säilytysrasiat! miten mulle ei ole tullut mieleenkään tuollaiset. :) Onko ne siis joskus aiemmin ostetut vai onko niitä mahdollisesti vielä myynnissä? :) Toivottavasti haaveesi ja projektisi onnistuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin säilytysrasiat syksyllä Helsingin keskustan H&M Homesta :)

   Poista
 4. Onnea projektiin!! Tuokoon uusi vuosi sen mitä toivot. Nuo säilytyskirjat ovat viehättävä keksintö.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on neidin huoneessa nuo samat säilytyslaatikot, aivan ihanat!
  Ja onnea projektiin, oli se mikä tahansa! Unelmien toteuttaminen on aina ihana asia :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat säilytyskirjat! Oi että! Tahtoo kans ♥

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig