maanantai 13. tammikuuta 2014

Taidetta!

En saanut ladattua kuvia blogiini, joten tällä kertaa tällaista. Bloggeri tökkii muutenkin, pitkästä aikaa. Laskurikin näyttää, että olisin vasta aloittanut bloggaamisen ja tekstit ovat tipotiessään, tää ei vaan nyt pelitä :D 

Ensinäkemältä taideteokset muistuttavat patsaita. Ne seistä jököttävät omilla jaloillaan, valkoisina ja vakavina. Mutta jos niihin koskee, ne leviävät käsiin, venyvät sinne tänne ja palautuvat sitten taas patsasmaiseen muotoonsa. Hämmentävää. Miten tämä on mahdollista?
Kyseessä on kiinalaisen taiteilija Li Hongbon paperista tehdyt luomukset. Tämä entinen toimittaja on kiintynyt paperiin asetetta enemmän kuin tavallinen torin tallaaja, ja tällä videolla hän selittää, miten nämä mielettömät työt syntyvät.PS. Edelliseen postaukseen liittyen haluan huomauttaa, että ystäväni ei pitänyt mitenkään salaisuutena sitä, että hän ei ollut kovinkaan iloinen häissään, koska kaikki meni juuri niinkuin hänen silloinen anoppinsa halusi. Hän puhui paljon siitä, kuinka avioliitto voi mennä kuralle kun siinä on kolmaskin henkilö. Hän ei halunnut samaa kohtaloa muille. Vaikka hänen itsensä ei pitänyt olla sivustaseuraaja omassa elämässään, niin hän oli juurikin sellainen. Toisella kerralla ja sulhasen vaihtuessa häät menivät sitten niinkuin ystäväni toivoikin, ne olivat hänen ja sulhasensa näköiset :) Onni kukoistaa muutenkin, kun ystäväni sai elämänilonsa takaisin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, mutta ei olla onnettomia.

Loppuun suloinen video. Ihan sama keneen törmäät, muista aina olla kohtelias
Kohteliaisuus on aina kaiken A ja O. Jos olet kohtelias muille, muut ovat varmasti kohteliaita sinulle. Tämä karhu näyttää hyvää esimerkkiä siitä, miten toimia jos ventovieras vilkuttaa!;)


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig