tiistai 17. joulukuuta 2013

17.luukku
"En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa..." sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua
"...paitsi ystäviä." Eilen tuli taas todistettua, kuinka ihanaa onkaan kun ympärillä on ystäviä. Vielä 4½ työpäivää ja sitten alkaa 2 viikkoa kestävä joululoma.

 
Kaupassa ihastelin pitkiä juustohyllyjä ja unelmoin, että voisin ostakaikki juustokorit. Kohokohtana on siis joulun ja uudenvuoden aikaan saatavat juustotarjottimet, joille on koottu useampi juustokimpale. Nehän suorastaan huutavat ostamaan! Eilen illalla selaillessani 1930-luvulta olevia Suomen Kuvalehtiä törmäsin erittäin hauskaan mainokseen, Läkerol-mainos, jossa vanhempia kehoitettiin antamaan lapsilleen aina kouluun lähtiessä pari Läkeröl pastillia, se suojaa heitä kylmettymiseltä :D Aikamatka menneesseen aikaan tekee joskus hyvää.


Jos viime ajat ovat olleet raskasta aikaa, niin eilen pimeyden keskellä syttyi valojuova, muutama ihana hetki. Sain eilen yhteistyökumppaniltani Kalevan Kutrin Terhiltä aivan upean Tangle Teezerin. Tämä on vielä erikoismalli, joka sopii pidennyshiuksille. Tangle Teezer on aivan upea keksintö. Tällä harjalla takut selviävät heti eikä tarvitse menettää hermojaan ja kärsiä kipeästä päänahkasta. Olen kuullut paljon kehuja tästä harjasta, mutta en tiennyt sen olevan näin tehokas. Tangel Teezerille on oma pussukkansakin, joten sen saa helposti ja kauniisti esille kylpyhuoneeseen.


 Onko teillä kokemusta tästä ihmeharjasta?

Hankin ystävättäreni liikkeestä joulupuun (tai risut, kuten mieheni sanoi :D) Ihastuin tähän moderniin joulupuuhun ja sen kauniin yksinkertaiseen ulkomuotoon. Aion kylläkin pitää tätä taideteosta vielä pitkään joulun jälkeenkin hieman väriä antamassa muuhun sisustukseemme.  Onko teillä perinteinen kuusi vai hieman modernimpiversio kuusesta?
Päivän vinkki on kotitekoinen kynttilä eli Hobby Pointilta saa tilattua kauniita kynttilälevyjä, joita kierittelemällä saat kauniita kynttilöitä. Helppoa! Paketoimalla kynttilät kauniisti, saat valmiiksi ihanan joululahjan. Mehiläisvahakynttilät levittävät kotiin myös hyvää tuoksua.
Tarvitset mehiläsvahalevyn, sydänlankaa, pakkauspaperia, josta leikkaat A4-kokoisia arkkeja, tulostimen, joululaulun sanat ja leimasimen.

Tänään ajattelin leipoa mummolleni tulevaan joulukoriin maustekakun ja muita herkkuja. Olen hankkinut jo muut lahjat, eikä minulla ole ollut vuosiin lahjaongelmia. Rakastan joululahjojen paketointia, se on joulunodotuksessa ihan parasta! Olen myös hurahtanut riisipuuroon, sitä on tullut syötyä enemmän kuin laki sallii :D Herkkua!
Tänään meillä nautiskellaan myöhään illalla etanapannulla tehtyjä pesto-juustokuorrute katkarapuja kera itsetehdyn patongin.

Jouluun on aikaa tasan viikko ja yhtään ei tunnu siltä!
Tätä tuntuu nyt oleva liikkeellä muuallakin,
ei edes lumen tulo saanut oikein joulumieltä aikaan.
 


Tiistain timanttiset terveiset, 
SHARE:

3 kommenttia

  1. Minullakin on vaikeuksia pysyä aisoissa kaupan juustohyllyllä. Eihän niitä kaikkia voi ostaa! Maistelin viikonloppuna Valion Luostari-juustoa, joka oli ihanan pehmeä ja mieto. Se taitaa olla yksi joulujuustomme.

    VastaaPoista
  2. ...kirjoitinko Luostari-juusto. Tarkoitin tietenkin Kappeli-juustoa :D.

    VastaaPoista
  3. Tangle Teezer on ihan paras harja, minulla menee niskavillat huivin "ansiosta" ihan takkuisille rastoille ja tällä harjalla ne saa selvitettyä ilman että puolet takatukasta on irti :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig