sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Taakka

Takana 14 tunnin yöunet, painajaisia ja rinnassa tunne kuin kantaisi kymmeniä kiloja painavaa kivilastia. Jatkan unia. Tietokonekin oli mennyt rikki, tuuletusjärjestelmässä. IPadilla ei paljoa latailla kuvia postauksiin ja muutenkin tämä on niin kömpelö käytettävä postauksien kirjoittamiseen. Minulta vietiin nyt rakas blogiharrastuskin. Minua on koeteltu viime aikoina paljon, liikaa. Ehkä kevät rakastaa kaiken valoisammaksi, mutta sinne on liian pitkä aika. Pitäkää itsestänne huolta! Satu Koo
SHARE:

10 kommenttia

 1. Voih.... jaksamista sinulle. Näiden päivien jälkeen on aina pakko paistaa myös aurinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan saisi nukkua seuraavat sata vuotta ja herätä sitten kauniiseen maailmaan, tasaiseen elämään jota useatkutsuvat tasaiseksi elämäksi.

   Poista
 2. Vaikka en murheittesi laatua tiedä, kovin toivoisin päiviisi auringon paistavan. Paljon on kirjoitustesi tyyli alavireisempi aikaisempaan nähden ollut viime aikoina.
  Päivänpaistetta ja myötätuulta alkavaan vuoteesi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta lahjasta, aattona avasin sen!

  Iso kasa virtuaalihaleja!

  VastaaPoista
 4. Voi Satu, paljon haleja ja voimasäteitä!!! Pidä huolta itsestäsi.

  VastaaPoista
 5. Voin hyvin kuvitella tunteesi tällä hetkellä, kun rakas harrastus on katkolla. Onneksi vain katkolla, sillä tulee se hetki, että taas saat laitella kuvia!
  Eilen kokeilin tanssia intialaista tanssia ja kun se sitten vielä onnistuikin, (ei lasketa kipuja ja sen jälkeen olotilaa), mä aloin itkemään ihan siltä seisomalta! Olen viimeksi tanssinut ehkä 10 vuotta sitten! Silloin minulle sanottiin,e ttä se on loppu nyt! Kroppani ei kestä sitä rasitusta! Harrastus, mikä oli minulle elämäni tärkeimpiä asioita! Nyt tuo yksi ainoa kokeilu oli niin suuri ilo, että ei sitä voinut sanoin kuvailla. Seuraavaan kertaan on varmasti aikaa, josko koskaan enää, mutta tämä hetki, se antoi voimaa jaksaa. Sitä samaa voimaa toivon sinullekin! Voimaa jaksaa, voimaa löytää iloa ja voimaa tulevaan.
  -Viltsu-

  VastaaPoista
 6. Paljon jaksamista ja voimia sinne! Kuulostaa pahalta kyllä, paljon jaksamista, kyllä se aurinkokin vielä paistaa :)

  VastaaPoista
 7. Suuri halaus sinne sinulle Satu, pidän peukkuja että kaikki kääntyy parhain päin!

  VastaaPoista
 8. Hei Satu! Löysin blogisi sattumalta selaillessani
  blogeja olen innokas blogien lukija et tykänne
  huonoa jos sinunkin kirjoituksiasi luen mikäli
  kiireiltäni ennätän. T: Suvi-Serkku

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig