perjantai 5. syyskuuta 2014

Victoria´s Secret -arvonta

Lupailin teille arvontaa Amerikan matkani tuliaisista.
Tässäpä olisi tuoksuvainen luksusarvonta.
Vielä ehtii osallistumaan!

Victoria´s Secretin tuotteita myydään pääasiallisesti Amerikassa, mutta liikkeitä löytyy ainakin myös lentokentiltä ja Viking Expressiltä. Victoria’s Secret (VS) on yhdysvaltalainen naistenvaatteiden valmistaja. Victoria’s Secret tunnetaan myös jokavuotisesta muotishow’staan.





Victoria's Secretin nettisivuille pääset tästä linkistä. Siellä on myytävänä ihania alusasuja, naisellisia oloasuja, meikkejä ja tuoksuja.Piipahdin Miamissa parissa Victoria´s Secretin kaupassa ja niiden sisällä oli aivan oma maailmansa, visuaalisesti kaunista ja ne kauniin pastelliset värisävyt!





Arvottavana on yksi yllä oleva setti, johon kuuluu:
Victoria´s Secretin Love Spell- vartalotuoksu, Victoria´s Secretin Amber Rose vartalovoide ja saman brändin huulikiilto. 

Arvonnan säännöt 

Yhden arvan saat olemalla rekisteröitynyt blogini lukija ja kertomalla lyhyesti hauskimman/kamalin meikkausmuistosi.




Kaksi arpaa saat, jos olet liittynyt blogini lukijaksi ja vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi tai facebookissa sekä kertomalla lyhyesti hauskin/kamalimman meikkimuistosi. 




The beauty of a woman is not in a facial mode but the true beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives the passion that she shows. The beauty of a woman grows with the passing years.
-Audrey Hepburn
 


Onnea arvontaan! 
Olkaamme oman elämämme supermalleja :)










SHARE:

37 kommenttia

  1. Yhdellä arvalla lukijanasi mukana. Ihana tuotepaketti. Karmein meikkauskokemukseni jälkeenpäin on ala-asteelta kun ensimmäisen kerran meikkailin. Luomeni olivat sähkönsiniset ja huuleni pinkit :D

    VastaaPoista
  2. Kahdella mukana.
    Kaamein meikkimoka: värjättiin kulmat siskon kanssa ihan itse, jo aikuisena, eikä mitään nyppimisiä silloin tehty. Bresnevithän niistä tuli, voi sitä hauskuutta, kun miehet meidät näki. Mustaa oli ja paaaljon ;)
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Olen sinun blogin lukija. Hauskin meikki muisto liittyy minun nuoremman tytön. Hän oli silloin 2 ja1/2v ja olimme Ruotsissa, miehen veljen luona käymässä ja Uutta Vuotta juhlimassa. Pikku neiti löysi 18v-n serkun meikkipussi ja teki omasta mielestä juuri sama mitä äiti ja täti tekivät juhlan varten. Meillä on tallessa valokuvia ja pikku neiti (nyt jo 7v) vielä jaksaa niihin nauraa.

    VastaaPoista
  4. Mukana arvalla... Meikkikokemus, hmmm... Vähän olen itse meikkaillut, ei ole oikein minun juttu. Mieleen painuvin on varmaan kun teatterimeikkiä tehtiin, maskeeraajana toimi Terhi.

    VastaaPoista
  5. Lukijana yhdellä mukaan:) Kamalin muisto oli se, kun työpäivän aikana oli vedenkestävä!!! ripsiväri levinnyt silmien alle eikä kukaan työtoveri huomauttanut. Mahtoin vanhemmilla olla hauskaa, kun hakivat lapsiaa ja ope oli oikea suttupelle.

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan :). Kamalin meikkimuisto menee lapsuuteen. Äitini laittoi minulle ensimmäistä kertaa "hienot" 80-luvun siniset luomivärit ja räikeät poskipunat, kun menin 6.luokan illanviettoon. Näky oli ollut pienelle tytölle aika huomiota herättävä ja pojat kiusasivat maalinaamaa jonkun aikaa illanvieton jälkeen... Sittemmin olen oppinut, että vähemmän on enemmän :D.
    Cheekin keikka oli varmasti huippu. Olisinpa ollut mukana.

    VastaaPoista
  7. Ihana arvonta! Yhdellä arvalla mukana.

    Mun meikkimoka, mitä edelleen häpeän, on se 90-luvun kivipuuterikerros, joka tuli laitettua naamaan joka aamu. En tykännyt meikkivoiteista, joten koitin sitten kivipuuterilla saada yhtä peittävää tulosta. Voihan sementti ja kuivuus, se naama ei ollut mukavaa katseltavaa. :D (s-posti löytyykin mun blogista)

    VastaaPoista
  8. Meikkausmuistoista tuli mieleen lapsuus/nuoruus kun serkun kanssa järkytettiin vanhemmat. Tehtiin itsellemme Oikein musta meikki ja vaatteet valittiin tyylin mukaisesti. Arvalla mukana.

    VastaaPoista
  9. Olen lukija ja osallistun yhdellä arvalla :) Nuorena sain jotenkin kummasti bileissä vedenkestävän ripsivärin sotkemaan kasvoni aivan totaalisesti. Tai en kyllä enää edes muista mitä ripsiväriä se oli, mutta joka tapauksessa näytin ihan kamalalta. Silloin ei paljoa naurattanut, mutta näin jälkeenpäin kyllä :D
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  10. jaa a eipä tule mitään mieleen,joskus ripsari on levinnyt.
    olen lukija.

    VastaaPoista
  11. Kyllä se sellainen muisto on, kun aikoinaan maahohdetta, joka kimalteli tuli täräytettyä poskille niin, että iltamissa välkyin discopallon kanssa kilpaa.

    Tuo Love Spell on kuulemma aivan super ihana tuoksu. Eli ilolla mukana ja vanhana lukijana.

    Ja yhdellä arvalla mukana.

    Aurinkoista sunnuntaita toivottelee Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Yhdellä mukaan. Kaamein kokemukseni oli luomiväristä joka näytti aivan homeelta luomissa.

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla. Vastikään annoin kaksivuotiaalle vapaat kädet mun meikkaamiseen. Otin lopputuloksesta kuvan ja postasin kamuille. Yksi kysyi, mitä kauheeta sulle on oikein tapahtunut? :D

    VastaaPoista
  14. Mukana kahdella. Kamalin meikkimokani oli huono vanhojentanssipäivän meikki. Tanssiessa tuli niin kuuma, että meikkivoide lähti nenästäni ja poskistani. Valokuvissa nämä alueet loistavatkin iloisen punaisina. s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Yhdellä arvalla mukana lukijana. Kamalin meikkausmuisto on näin jälkeenpäin ajateltuna järkyttävän musta silmämeikki ja valtavan paksut silmärajaukset yläasteella kouluun. Silloin kun ei vielä ollut ihan sisäistänyt, että less is more.. :D
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. kaksi arpaa. Pahin meikkausmuisto on kun jouduin peittelemään tummunutta poskipäätä, johon oli osunut tanko. Joutui käyttämään monta kymmentä minuuttia päivässä ettei se näkyisi.
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. 1arpa. Minun yksi kamalimmista muistoista on yläaste-ajalta, kun LUULIN ihan oikeasti, ettäposkipunaa tarpeeksi laittamalla saa itseruskettavan vaikutelman! Olihan puna rusehtavaa sävyltään. :D Puuteroin siis koko naamani ja kaulani sillä poskipunalla! Ai kamala! No, kyllähän mä katsoin peilistä ja peilissä kaikki näytti ihan ok:lta, sillä oli sellainen kellertävä valokin veskissä.. Päivänvalossa ihmiset alkoivat kysellä, olenko ollut liian kauan solariumissa vai saanut ihottumaa vai mitä?! :D Huh huh!

    -Viltsu

    VastaaPoista
  18. Yhdellä arvalla mukana. Seiskaluokalla (järkyttävää jälkikäteen) oli jotenkin tosi cool käyttää tummanviolettia huulipunaa. Voi hyvänen aika, onneksi ei itsellä ole yhtään valokuvaa mutta todennäköisesti jollain muulla on :D

    VastaaPoista
  19. 1 arpa. Kamalin meikkausmuisto on varmaan ylä-asteajoilta, kun kajaalia vedettiin silmän ihan alarajaan.. Ei ripsen tyveen vaan vielä lähemmäs silmää.. Siihen päälle "lokinpaskat" silmän sisänurkkaan. :D

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukana. Oma kamalin meikkausmuistoni on ala-asteen luokkaretkeltä Linnanmäelle. Äitini oli kieltänyt laittamasta retkelle meikkiä, mutta tottakai sitä piti laittaa. 80-luvulla oli muotia sähkönsininen ripsiväri, jota tietysti aamulla ripsiini tökötin. Vedenpito-ominaisuudet eivät olleet ihan Kanebon luokkaa ja kun Lintsillä kastuttiin, valui sähkönsininen ripsari pitkin poskia, eikä meinannut lähteä pois. Ei edes seuraavana päivänä. En oel sen jälkeen käyttänyt sähkönsinistä;)

    VastaaPoista
  21. Täällä yksi VS-fani! Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassa.
    Hauskin meikkausmuistoni liittyy nuoruusvuosiin kun aina kavereiden kanssa meikattiin ihan överiksi esim. halloweeninä :)

    VastaaPoista
  22. 1 arvalla mukana. En oikein pahoja mokia muista; ehkä liian tumma huultenrajauskynä ja vaaleaa huulipunaa.

    VastaaPoista
  23. yhdellä arvalla mukana :) kamalin meikkaus muisto... on ollut kun kaikki meni pieleen ja oli kiire, värä meikkivoide, väärä luomiväri, ripsari silmään jne tmkuitunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla mukana. Pahin meikkausmuistoni on musta huulipuna.
    pikkubambinblogi@gmail.com

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  25. Kahdella arvalla mukana :) Kamalin meikkausmuisto on ihan joka päivä ja pelkällä ripsivärillä :D Sitä näyttää olevan joka paikassa :D

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana :) Kamalin meikkausmuisto on harva se päivä, kun laittelee aamuisin pelkkää ripsiväriäkin :D Sitä on hieman muuallakin kuin vain siellä missä pitäisi :D

    VastaaPoista
  27. Yhdellä arvalla mukana!
    Hauskin meikkausmuistoni on varmaan kun miestystävääni meikattiin :)
    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kahdella mukana, jaettu täällä: http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/p/arvonnat.html (Kurkatkaapa myös pientä kirja-arvontaani siellä, vink vink...)
    Pahin meikkausmoka lienee ne yläasteen ällönsiniset ja vihreät luomivärit.

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Paras meikkausmokani on varmaan se, kun kesken riehakkaan tyttöjen illan unohdin meikata toisen puolen kasvoistani ja lähdin kesken eräisillä meikeillä baariin. :D
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Yhdellä mukana :) Sininen ripsiväri, tarvitseeko muuta edes sanoa :D
    millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Löysin juuri ihanan blogisi ja jään ilomielin lukijaksi! Mukaan arvalla :)
    Kamalin meikkimokani oli kun kokeilin vihreää ripsiväriä, kamalaahan se oli ja kun menin sitä poistamaan hoksasin, että sehän on veden kestävää eikä kaapista löytynyt silmämeikin poistoainetta. Oli kiva mennä nurmikonvärisillä silmillä kaupasta sitä ostamaan ;)

    VastaaPoista
  32. Yhdellä mukana.
    Pahin muisto lienee jostakin varhaisteinivuosilta, kun on salaa käyty äidin meikkipussilla ja sudittu sinistä ripsiväriä vähän sinnepäin ja poskilla tietysti myös selkeät punaiset läikät eikä häivytyksistä tietoakaan.
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Yhdellä mukana.
    Meikkausmuistoa ei ole, mutta kerran lähdin hiukset ihan KAUHEALLA nutturalla kauppaan.
    ellen.susanne@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Ripsivärien kanssa on ollut aina ongelmia. Kun pesen pois ripsivärin, silmät ovat kuin kanilla, ihan punaiset. Kajalia en sitten millään osaa käyttää enkä eyelineria. Olin ainoa tyttö meidän luokalla lukiossa, joka käytti päivisinkin luomiväriä. Nimimerkki Asta O.

    VastaaPoista
  35. yhellä mukana :)
    ja kamalin kokemus oli kun hävisin erään haasteen, ja ystäväni sai meikata minut ja pukea minut miten halusi, ja jouduin kulkea helsingissä aivan kammottava näköisenä.. :D kyllä katseita riitti!

    milja.annukka123@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Yhdellä mukaan! Hölmöin muisto on kun meikkasin naamatauluni vesiväreillä ja puhdistusaineena käytin margariinia.

    VastaaPoista
  37. Kahdella mukaan!
    Kamalin (mutta samalla jälkikäteen myös hauskin) meikkimuistoni on kun yläasteikäisenä kaverini kanssa meikkasimme toistemme kasvoihin mustelmia ja muita ruhjeita. Yön tunteina naamat alkoivat näyttää sen verran aidoilta että aloimme pelätä toisiamme ja juoksimme kiljuen pesemään naamamme :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig