sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Asennemuutos ja iik!week

Viikonloppu on sisältänyt pitkiä yöunia, töitä ja relaamista.
Olipa hauska työpäivä, jollei viimeisen tunnin aikana saapunutta rankkasadetta lasketa. Päästiin heti lehdistön jälkeen kokemaan iik!weekin kammotukset. Tosin pari kertaa Jenkeissä ja Singaporessa Universalissa käyneenä olisi muutama hyvä idea iik! weekiin.
Mietin eilen illalla ennen tuloa, jos olisin yön ulkona, olisiko hiuksillani aamulla kastepisaroita? Jos olisin kasvanut lintujen kanssa, laulaisinko kuin ne?
Jos maailmasta häviäisi uskonnot. Loppuisiko sota ja pommitukset? Koetan muuttaa asioita positiiviseksi, kun sanon "onpa hirveän kylmä"! Mietin, rakastan näitä mummin kutomia lämpöisiä villasukkia. "Ja voi kuinka onkaan olevinaan taas kiire", niin kaivan kirjan esille. Jätän somen vähemmälle ja uppoudun tarinaan. Elän hetkessä. Asennemuutoksne myötä voi nähdä elämässä enemmän värejä ainaisen harmaan eri sävyjen sijaan. Suosittelen! Kokeile! 


Olipa ihana nukkua 13 tuntia. Voimat ovat palanneet takaisin. Sunnuntaiaamun parhautta on päästä lukemaan ilman kiireitä. Onpa ollut muutenkin kiva viikko, paljon kivaa tekemistä. Tässä viikossa on ollut henkevyyttä. Sydän on jättänyt välillä lyöntejä väliin tai sitten se laukkaa sellaista tahtia,että tietää ainakin elävänsä. Ei ole ainakaan lepohengenahdistusta.
On ollut hieman aikaa levollekin, lepohenki voi hyvin. Onneksi henkeni ei sentään haise. On ollut enkelihetkiä. Voimauttavia hetkiä ja valaistumista. Viikonloppuisin ei juhlita vaan relataan. Se on kuin laittaisi pankkiin rahaa. Paitsi yhdet pienet juhlat ovat jo buukattu, tekee hyvää sielulle ja juhlahengelle. 


Työpäivä. Linnanmäki. Huvia, hurjia laitteita ja hauskaa. Ja hauskanpidosta vielä maksettiinkin!

Nyt kannattaa poiketa Lintsille, koska siellä voit törmätä zombeihin ja Linnunrata Extra kannattaa todellakin kokea.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig