sunnuntai 25. syyskuuta 2016

R, niinkuin sunnuntai*


R, niinkuin sunnuntai!
Sunnuntai on rentopäivä isolla R:llä. Piipahdin eilen ajan kanssa kaupungilla ystävän kanssa ♡ Palkitsin itseni pitkästä aikaa. Piipahdin eilen kaupungilla ja löysin Gantin lahjakortilleni viimeinkin käyttöä. Ostin uuden collegen. Ihastuin sen väreihin. 
 Tänään onkin ollut harmaan kaunista, silloin voi hyvällä omallatunnolla olla loppupäivän sisällä, kuunnella tuulen huminaa kattopelleissä ja hieman lueskella. Ihanaa kun on lauantai, ei ole mitään velvoitteita voi vaan olla, jos ei keksi muuta. Tosin tänään sunnuntaina olen jälleen kerran tavoilleni uskollisena töissä muutaman tunnin.

Rakastan myös sohvannurkkaa, rakastan torkkupeittoon kääriytymistä, rakastan kynttilöitä, rakastan kuutamoiltoja, rakastan villasukkien jalkaan vetämistä ja rakastan tavallista hyvää arkea. Rakastan kotia, vaikka välillä on mukava käydä hieman viihteellä ja tavata ihania ystäviä :)

Ligne Rosetia lainatakseni: Staying home is the new going out to a fancy place. Kaupungilla oli eilen mielenosoituksia. Kotona kukaan ei osoita mieltään. Täällä kehrätään. Kotona on ihanan hiljaista ♡

Pidä itseäsi tänä iltana oikein hyvänä ❤️ Päivä kerrallaan juuri oman tuntuista elämää.

SHARE:

3 kommenttia

 1. rakkaus kotia kohtaan ja normaalia arkea kohtaan on suuri lahja. sitä ei aina terveenä ja kaikki hyvin ollessa tajuakaan, kuinka ne arkiset asiat voivat olla valtavan suuria iloja. Ja nuo ihanat karvaiset perheenjäsenet. <3

  VastaaPoista
 2. Minulla on myös ollut kotisunnuntai ... Villasukat ja teetä, päiväunet ja lisää teetä (hieman vilustunut), hieman valokuvien laittoa koneelle ja muuta kivaa miihailua :)
  Todella nätti college - ihana lilansävy!
  Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniit tunnelmakuvat tuossa alla. Ihana, kun kissakin oikein poseeraa kuvassa ruusujen kanssa. Ihana kisu!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig