tiistai 27. syyskuuta 2016

OtzShoes Scandinavia - taivaallisen ihanat kengät*

Syksy on tosissaan kotipihallamme. Se lähettää sateen koputtamaan ikkunoitamme, riipii puista lehtiä mustalle tielle ja nauraa päin muuttolintuja, jotka sinnittelevät vielä pihlajissa ja koivuissa.
On pukeuduttava lämpöisesti. 

Piipahdin viikonloppuna OtzShoes-kenkäkaupassa Helsingissä Mikonkadulla. Mukaani tarttuivat tällä kertaa kahdet ihanat pellavaiset kengät, turkoosit ja mustat.  Ennestään minulla on useita OtzShoes-jalkineita, niin nahkaisina, pellavaisina kuin talvikenkinäkin.

Näitä ihanuuksia voit käyttää niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Värejä löytyy myös kaikkien lemppariväreissä.
Kenkien lesti on sellainen, ettei se paina jalassa mistään. Käytän itse kenkiä töissä, vapaa-ajalla sekä matkoilla ne ovat ehdottomat kaverit. Jalkaystävälliset eikä compeed-laastareita tarvita.
Pellava pitää jalat viileinä, kumipohja on pitävä ja kestävä sekä kenkä istuu luonnollisesti jalkaan. Ensiluokkaiset materiaalit, mukavat ja hengittävä. OtzShoes-jalkineissa on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen.

Kannattaa piipahtaa myymälässä, koska ne on tullut talviuutuuksia sekä nyt osa kengistä on -30% alennuksessa. Liikkeessä saa aina erinomaista asiakaspalvelua. Se on trendikäs ja tyylikäs. Suositaan pienyrittäjiä ja hellitään jalkojamme hyvillä kenkiävalinnoilla

MunSun vaatteet ja asusteet ovat putiikin pitäjän käsialaa. Ihastuin ihanaan käsikoru ideaan. Korun voit antaa vaikka ystävällesi. Hän laittaa sen ranteeseen ja kun rannekoru aikanaan lähtee pois ranteesta, niin hän voi toivoa toivomuksen.

Lisää tietoa Otz-kengistä löydät täältä.

OtzShoes Scandinavia Oy
Mikonkatu 2
00100 Helsinki

09 68130030SHARE:

2 kommenttia

  1. Ovat kyllä, kuin aamutossuilla tallustelisi. Aivan ihanat! Yksi ongelma niissä tosin on, mikä väri valita. Aurinkoa päivään Satu <3

    VastaaPoista
  2. MunSun, miten ihana nimi :) Tuo paita näyttää aika täydelliseltä, täytyy käydä kurkkaamassa.

    Kivaa viikon jatkoa !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig