lauantai 24. syyskuuta 2016

Unelman toteutuminen: Louis Vuitton Shawl Coquelicot

Olen tehnyt viime aikoina paljon töitä ja myynyt kirppiksellä paljon minulle tarpeettomia vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Tänään oli aika sijoittaa osa näistä rahoista ja toteuttaa yksi unelmansa. Menin ystävättäreni kanssa Vuittonille ja mukaani tarttui Shawl värissä Coquelicot eli oranssiin taittuva punainen, unikonkukan väri.  Väri tuo muuten tummaan pukeutumiseeni sekä kasvoilleni väriä. Se oli aivan täydellinen, kun näin sen ensikertaa ylläni.

Myyjäkin totesi, että moni hypistelee tätä huivia, mutta harvalle sopii juuri tämä väri. Värikäs huivi sopii hyvin tummien ja vaaleiden vaatteiden kanssa pidettäväksi. 

Palvelu Vuittonilla oli jälleen kerran ensiluokkaista ja minut saateltiin ovelle Vuittonin kassin kanssa ja toivotettiin uudestaankin tervetulleeksi. Myyjä oli erittäin palvelualtis ja olisin toki ostanut muitakin upeita tuotteita, mutta budjettissani ei tällä erää ollut enempään pelivaraa. Mutta se tunne on upea, kun on hypistellyt jotain tuotetta useamman kerran Vuittonin liikkeessä ja kun sen saa lopultakin kotiutettua. 
Wau!


Yksi suuri uudistus on käynyt Vuittonilla ja se on suuri miinus. Toki tämä ei vaikuta itse tuotteen käyttöön. 

Vuittonin ruskea säilytyslaatikko on muuttunut ns. kirjekuoreksi ja pahvisen kantpkassin ja laatikoiden ruskea väri on muuttunut keltaiseksi. Aika vahvasti ruotsinlipun värit, jos mukana on vielä sininne LV nauha. Kotiin tullessa avasin kirjekuoren, jossa oli tämä ihana uutukainen huivini. Meinasi käydä kämmi jo aluksi. Jos huivi olisi tarttunut kirjekuoren liimaan, niin se olisi ollut siinä kiinni kuin takiainen. Louis Vuittonin huivien pesulaput tulee myös irroittaa ennen käyttöönottoa. Sen lisäksi, että ne näyttävät rumilta, voivat ne aiheuttaa reikiä huiviin johonkin tarttuessaan.


Laatuun kannattaa satsata ja nämä Vuittonin huivit ovat laadukkaita, klassisia ja kauniita. Tosin aiemmin denimhuivin omistaneena en voi sanoa denimhuiveista samaa. Niissä laatu on aikalailla heikkoa, ne mm nyppääntyvät helpommin ja kangas ei ole niin napakkaa kuin muissa Vuittonin huiveissa. Kaikkein kestävimpiä ovat ns. lurexlankaset huivit. Vuittoneiden hinnat nousevat tasaisin väliajoin, joten kannattaa mennä liikkeeseen ostoksille ja toteuttaa haaveensa. Esimerkkinä Louis Vuittonin Eva-laukku, joka maksoi vuonna 2012, 440e ja nyt samainen laukku maksaa noin 750e.


Kuvassa minulla on ihanainen Louis Vuittonin kausiväri shawl.
Minulla on jo mielessä seuraavakin Vuitton haave.
Saa nähdä milloin pääsen sen toteuttamaan, mutta nyt iloitsen ihanaisesta huivistani. Huivista, joka on runsas, suuri,värikäs, lämpöinen ja kaunis. Väriä tähän harmaaseen ja pimenevään syksyyn ja talveen.

Jos sinulle tuli kysyttävää, niin vastaan mielelläni.


SHARE:

3 kommenttia

  1. Voi miten ihana ja tosiaankin tuo väri sopii sinulle hyvin! Hyvä ostos! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ooh ihailin näitä kuvia jo Instassa ja myös höh tuota kirjekuorta. Selvä halvennus ja miksi? Upea huivi, ihan mieletön. Niin se vaan on, että yksittäinen arvokas vaate/asuste joka kestää aikaa, tuo enemmän iloa, kuin monta halpaa. Aurinkoa päivää ja onnea uudesta huivista. <3

    VastaaPoista
  3. Kannattaa ehdottomasti antaa palautetta tuosta kirjekuoren liimasta koskien huivien pakkausta! Olen ymmärtänyt, että noiden huivien pinta on sellainen, että jos tohon liimaan tarraantuu niin rumaa jälkeä tulee. :(

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig