sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Helsinki Design Week 2016: A Couple of Little Things*


Oujee! Voitin Electroluxin arvonnassa avecillisen lipun hollantilaisen ruokailumuotoilijan Marije Vogelzangin suunnittelemaan A Couple of Little Things -ruokaperformanssiin. Luvassa oli torstai-iltana yleisöä osallistava moniaistillinen ruokailukokemus, joka yhdisti taiteen, maun, muistot ja tunteet!

Tapahtuma oli osa Helsinki Design Week 2016 -ohjelmistoa ja se järjestetään tänään (kesto 50 min), Helsingin Torikortteleissa sijaitsevan Ravintola Olon Lampa-salissa. 


Tapahtuma oli siis ensimmäistä kertaa Suomessa. Lusikallinen viittä eri ruokalajia, pieniä fien dining suupaloja. Painoimme päämme tyynylle ja laitoimme silmät kiinni. Rentouttava musiikki tai laulaja hyräili taustalla. Tarjoilijat kävivät meitä kevyesti hieromassa ja kertoivat kuiskaillen Koivu ja Tähti-satua sekä kertomalla asiakkaalle positiivisia hänestä. Kuten sinulla on kauniit silmät. Nostimme päämme tyynyltä vain kun meille annettiin lusikalla ruokaa. Lopuksi saimme listan nauttimistamme suupaloista. Ääniä, makuja, kosketuksia ja tuoksuja.

Minulta jäi ensimmäinen keittoruoka maistamatta, koska minulle annettiin ruokaa pienestä kiposta, muttei sieltä osunut suuhuni mitään. Luulin sen olevan ns. mielikuvitusruokaa, mutta ystävättäreni kertoi sen olleen keittoa. Joskus voi siis käydä näinkin.
Parannusehdotuksena olisi, jos hankkisivat hieman korkeammat pöydät joissa voisi olla rennommin. Ei olisi niin epämiellyttävä fiilis. Oli todella erikoinen kokemus!

Ravintola Oloon voisin mennä joskus nauttimaan ajan kanssa hyvästä ruuasta, mutta ennen sitä täytyy tehdä kovasti töitä, koska ravintola ei ole aivan halvimmasta päästä.Facebookista löydät fine dining ja michelin ravintola Olon sivuilta lisää kuvia tapahtumasta, 

Tapahtuman jälkeen poikkesimme ystävättäreni kanssa vielä Teatteri-ravintolaan kuohuvalle.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig