torstai 5. lokakuuta 2017

Let It Rain - Autumn attitude!

Syksy se tulee ryminällä, vaikka värit luonnossa ovat jo vahvasti syksyn puolella. Puut pukeutuvat keltaisiin ja kahiseviin juhlamekkoihin, riisuutuvat viivytellen. Raukeus hiipii jäseniin. Syödään omenoita ja ihastellaan luonnon upeita värejä. Muistellaan mennyttä kesää. Kuinka suloista olikaan nukahtaa sudenkorennon sirinään. Tänään ihailin oppilaideni kanssa tummanharmaata taivaanrantaa ja tulevaa syysmyrskyä. Totesin, että silloin, kun sataa niin entiset lemmikkimme ravistelevat vettä turkeistaan.


Syksy se on ihmeellinen, siitä ei mihinkään pääse.  Tekisi edes vähäsen mieli mennä piehtaroimaan vastaharavoituun yltiövärikkääseen vaahteranlehtikasaan. Eikös vaan? Ruska on kaunista mutta paljaat puut ovat synkän näköinen näky. Elämä pakenee lehtipuista, muuttolinnut palaavat lämpimään. Ja minä jään tänne, tulevan pitkän talven keskelle, odottamaan uutta kevättä. Kuunnella sadetta, syödä jotain hyvää, kuten juustoja ja Jälkiuunin ruislastuja Nordic Honeyn hunajaan dipattuna. Eikä pidä unohtaa omenaherkkuja ja leivonnaisia, koska ne kuuluvat syksyyn! Niin, ja tunnelmoida, lukea kirjoja ja nauttia kynttiläilloista, kisujen kanssa pitkistä päikkäreistä sekä pukeutua lämpöisin neuleisiin. 


Aika kulkee muuten luvattoman nopeasti - halusimme tai emme. Jokainen hetki on tärkeä tyhjänpäiväisyydessään ja turhuudessaankin. Ajan kulua voi seurata sivusta tai sen matkaan voi hypätä mukaan. Yritän aistia parhaani mukaan jokaisen hetken. Tätä päivää ei tule koskaan toiste. Tämän päivän onni ei ole huomisen ilosta pois. Tietty ei ole ihan nannaa kävellä vaikkapa kovassa vesisateessa töihin, mutta kyllä siitäkin selviää - oikeilla varusteilla ja hyvällä asenteella. Uutukaiset Hunterit jalkaan, iso sateenvarjo käteen ja tukka ponnarille. Ja jos oikein vaakatasossa tulee vettä niin olenpa joku päivä ottanut kassiin vaihtovaatteetkin - ja suunnistanut parilla bussilla töihin. Ja kun olen päässyt töihin, yksi jos toinenkin autoilija on valittanut siitä miten matkalla autolta koululle kastui varvas.


Pihapuun vaahteratkin punastuivat yhdessä yössä. Sisäilmaongelmaisen kivut sulavat hiljaisuuden syliin ja kisu likistyy viereen lämpöisenä. En haluaisi olla muurahainen, koska ne eivät nuku oikein koskaan. Mutta ollapa karhu ja talviunilla. Mutta on kuitenkin helpottavaa asua liki toisia kohtaloita. Seinänkin takana omat kohtalonsa, joiden elämä on minulle täysi arvoitus. Vähän on paljon. Älä turmele sitä mitä sinulla on haluamalla sitä, mitä ei aina ole - Muista, että mitä sinulla nyt on. Olipa se asia kerran niiden asioiden joukossa, joista vain uneksit! 
Syksy on unelmien ja kuutamoiden aikaa.








Nordic Honeyn hunaja on mielettömän makoisaa, erilaista kuin tavan hunaja. Se taipuu hyvin mm. Jälkiuuni viipaleiden päälle, suosittelen! Ja käytettyäsi hunajan saat siitä kauniin lasipurkin uudelleen käyttöä varten.
Sitä saa ostettua Käpylästä sijaitsevasta Kettukarkki Shopista!


Muista osallistua arvontaan, jossa yllämainitut ihanat tuotepalkinnot!
Arvontaan pääset tästä!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig