lauantai 7. lokakuuta 2017

Syyspäivä, lyhtyni kajo tähtitaivaan alla *

En inhoa syksyä; 
rakastan kuulaita raikkaita aamuja, 
narskuvaa nurmea jalkojen alla hallayön jälkeen, 
värikkäitä lehtiä, 
sateenropinaa, jos voi olla sateen aikana sisätiloissa. 
On ihana polttaa kynttilöitä ja lueskella kirjoja kiireettä,
ja katsella aurinkomatkoja, vihaan talvea, viimaa ja kylmää! 
Kestän vuosi vuodelta vähemmän ja vähemmän kylmää ja pakkasia.
Koetan suunnata ajatukset aina vain lähemmäksi lomaa. 


Tänään oli taas niitä aamuja ku toivoisin olevani lankakorissa nukkuva kissa! Helkkarin Kiky!!!!
Onko siellä havaittavissa syysväsymystä? Mulla ei ole ennen ollut kummempia syysväsymyksiä, mutta nyt on. Työpaikan sisäilmaongelmat ja totaalinen turhautuminen! Nukun yöt tosi sikeästi ja silti aamulla tekisi mieli vielä nukkua ja päivällä en pysy hereillä sitäkään vertaa, jos olen tuntitolkulla sisäilmaongelmaisessa paikassa. Olen miettinyt, että voisin tehdä jotain muutakin välillä kuin opettaa tai tehdä jotain muuta opetukseen liittyvää. Jos sinulla on tarjota/ehdottaa työtä, niin ota rohkeasti yhteyttä. 
Haluan, että työlläni olisi tarkoitus, että saisin siitä iloa, kutne joskus olen saanut ja saisin käyttää hyödyksi monipuolista tietotaitoani. Työn on oltava haastavaa ja sellainen, että voin kehittyä ja työ, jolla on tarkoitus.


En kuitenkaan pidä jatkuvasta vesisateesta ja harmaasta säästä. Jokaisella pilvellä on hopeareunukset, joo-o, niin täytyy uskoa. Tähän vuoden aikaan pilvet ovat vallanneet taivaan, mutta mielikuvituksella pääsee pitkälle ;D Kuvittele, että sadepisarat ovat enkeleiden tiputtamia kristalleja, jotka matkan varrella maahan muuttuvat vesipisaroiksi. Päivä päivältä ajatukset kääntyykin enemmän jouluun,  meillä ei vietetä ollenkaan joulua tänäkään vuonna. Mutta joululahjoja on kiva ostaa tärkeimmilleen. 
Syysilta, lyhtyni kajo tähtitaivaan alla.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig