torstai 12. lokakuuta 2017

Vinkki: KOM-teatteri/ravintola & My Baby-näytelmä

KOM-teatterin rafla ja komedia tulevaisuuden perheestä, My Baby-näytelmän kävimme katsomassa Ikkunalla-blogin Annukan. Suosittelen näytelmää, käykää katsomassa ja naurakaa! Naura tekee hyvää sielun lihaksillekin.


Nauraminen ja positiiviset ajatukset tekevät elämästä paremman. Niitä ei voi koskaan korostaa liikaa. Sanotaanhan, että aika kultaa muistot, niin hyvässä kuin pahassa. Mutta ei sen tarvitse niin mennä. Valittaminen on helppoa, mutta kiitollisuus vaatii harjoittelua. Kiitollisuudesta ja onnellisuudesta voi tulla rutiini, joka maustaa jokaista päivää. Ja ne huonot hetket ovat niitä välähdyksiä.Päivät ovat olleet raskaita, mutta suloisiakin ja ruskaisen oranssisia. Eilen kiedoin ensimmäistä kertaa paksumman villakangastakin ympärilleni. Heilutin helmoja, kiiruhdin paikasta toiseen letti suorana, varasin kampaaja-ajan ja hukkasin ajatuksen. Loppupäivän töiden jölkeen vietän sohvan syleilyssä kirjan kanssa kissa kyljessä kiinni, tarjoilen ystävilleni illallista ja odotan myrskyä.

Tästä My Baby-näytelmässä on kysymys:

Start up -yritys Glowheadz on kehittänyt palveluita, joilla kuka tahansa voi tilata ihanasti kotia hoitavan MyMom-äidin ja käsistään kätevän MyDad-isähahmon. Yritys on osannut vastata ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin teknologian täyttämässä arjessa. Palveluperheen pitää kuitenkin kasvaa, ja suurin läpimurto on vielä tekemättä. 

Osakkaiden omat toiveet nousevat pintaan: millainen olisi täydellinen perhe? Onko työ Glowheadzissa kuin olisi osa isoa perhettä? Entä jos joku haaveileekin omasta, oikeasta lapsesta?

Uusi palvelu saa nimekseen MyBaby. Sen avulla ihminen voi saada kokemuksia vanhemmuudesta ilman raskasta vastuuta, oman lapsen ilman elämänmittaista sitoutumista. Glowheadz räätälöi jokaisen MyBabyn asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimiiko uutuuspalvelu lopulta paremmin kuin perinteinen perhe? 

​MyBaby on komedia tulevaisuudesta, jossa kukaan ei ole koskaan yksin ja aivan kaikki jaetaan, myös lapset. Se on kertomus työporukasta, joka päättää mullistaa käsitykset perheestä ja vanhemmuudesta. 

My Baby-näytelmää esitetään joulukuun puoliväliin saakka ja se on kestoltaan parisen  tuntia vartin pituisen väliajan kanssa. Kannattaa poiketa teatterin viereseen KOM-ravintolaan ruokailemaan ennen tai jälkene esityksen ja muistakaa pöytävaraus.KOM-ravintolassa nautin sisäfileepihviä, valkkaria ja jälkkäriksi eli väliajalla shampanjaa sekä creme bruleeta! 
KOM-ravintolan atmosfääri on luokseenkutsuvan tunnelmallinen.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig