perjantai 13. lokakuuta 2017

Yhteistyö: Mingel - Fashion Center

Mingel tekee kanssani asuyhteistyötä ja sainkin kuvattavaksi kauniita vaatteita, jotka muuntuvat moneen käyttöön. Mingel on vuonna 2005 perustettu ruotsalainen yritys, joka valmistaa moderneja designvaatteita naisille, jotka rakastavat muotia. Tuotteita valmistetaan muun muassa paljon luonnonmateriaaleista. Farkut ovat aivan bestsellereitä ja Mingelin mallistossa on useita eri kokoja aivan suuriinkin kokoihin saakka. Tuotemerkki on rennolle pukeutujalle, joka arvostaa hyvin istuvia ja mukavia housuja. Kaiken lisäksi Mingelin housut ovat edullisia. Housuissa on saatavilla myös joustovyötäröllä olevia malleja, joten Mingelin vaatteet menevät kaiken kokoisille. Mingeliä edustaa Suomessa Fashion Centerin Virpi Sauramäki.


Sain Mingeliltä kauniin valkoisen paidan, kaksi tunikaa ja kahdet mustat farkut.
Toisissa farkuissa on hieman bootcut lahje, joka on tehnyt paluuta useiden vuosien jälkeen.
Housut ovat kivan joustavaa materiaalia, kuten yläosatkin. Ja kuten kuvista näette, ne muuntuvat niin arki kuin juhlavampaankin lookiin. Tykästyin Mingelin vaatteissa siihen, että paidat ovat reilun pituisia, eikä selkä näy istuessa. Vaatteet ovat laadukkaan oloisia ja ne kestävät laadukkaina pesusta toiseen.

Täältä näet putiikit, joista voit tehdä upeita Mingel vaateostoksia!


Minulle muoti merkitsee kauniita ja moneen käyttöön muuntuvia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Sellaisia, joissa minun on hyvä olla, vaatteet eivät saa kiristää ja niiden tulee istua päälleni hyvin laskeutuen. Koska muodissa on kyse ennen kaikkea vaihtelusta, se saa sisältönsä suhteessa edellisiin muoteihin. Koska täysin uutta on mahdotonta keksiä muodin vaatimalla tahdilla, sen jatkuva aiemmasta poikkeamisen tavoittelu ja vastakohtaisuuden haku johtaa vanhojen muotien uudelleentulemisiin. Muotiteollisuus muokkaa makuani alitajuisesti. Muotia ei vaan voi olla huomaamatta, koska se on kaikkialla. Jopa ruoasta on tullut nykypäivänä muotiasia.

Kuvat:Kati Riikonen
Koira: Nasa_avaruuskoira

Kengät: Kenkä Derby ja Hunter 
Takki: KappAhl
Housut: Mingel
Tunika: Mingel
Laukku: Marc Jacobs

Kengät: Kenkä Derby 
Takki: KappAhl
Housut: Mingel
Tunika: Mingel
Laukku: Tamaris (Borgström Trading)
Korvakorut: Via Minnet

Kengät: Vagabond ja Kenkä Derby
Takki: KappAhl
Housut: Mingel
Tunika: Mingel
Laukku: Tamaris (Borgström Trading)
Korvakorut: Via Minnet
Muodikasta viikonloppua!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig