tiistai 31. lokakuuta 2017

Yhteistyö: Fashion Center Outlet & East River

Postaus on tehty yhteistyössä Fashion Center Outletin ja East Riverin kanssa. East River on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan myös mm. brasilialaisia Piccadilly- ja Pegada-merkkejä.  Sain nämä kuvan kauniit nilkkurit Fashion Center Outletin ja East Riverin yhteistyönä ja ihastuin niihin ensisilmäyksellä jo ikihyviksi. Ne muuntuvat eri vaatteiden kanssa ja niissä on tukeva korko. Käytän harvoin korollisia kenkiä alaselkäongelmieni takia, mutta nyt löysin niin tukevat tolppakorkoiset kengät, että nämä olivat poikkeus. Kaunis ja ihana poikkeus, tulee oikein superitsevarma olo. Hyvät kengät ovat panostus jo omaan terveyteen ja hyvä lestisillä kengillä on myös pitkä elinkaari, kunhan niitä muistaa hoitaa tasaisin väliajoin. Hyvin istuvat kengät tuovat myös koko olemukseen ryhtiä ja näyttävyyttä. Hyvin istuvat vaatteet, kengät ja asusteet saavat kantajastaan esille parhaimmat puolet.Fashion Center Outlet myymälästä löydät muodikkaita vaatteita, asusteita ja kenkiä hyvään hintaan niin miehille kuin naisille ja verkkokaupankin tuotevalikoima kasvaa koko ajan. Valikoima koostuu kansainvälisten vaate-, kenkä- ja asustebrändien tuotteista, joita myydään edulliseen Outlet-hintaan. Outletista löytyy vaatteita ja asusteita kaiken kokoisille ja tyylisille pukeutujille. Fashion Center Outlet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Vehkalassa, Härkähaantie 14:sta. Perillä on ruhtinaallisesti parkkitilaa sekä sinne pääsee helposti myös junalla, joka jättää 150 metrin Outletista. Mutta, jos et pääse vierailemaan fyysisesti itse Outletissa , niin verkko-ostoksia voit tehdä ympäri vuorokauden. Toimitusaika on 2-4 vuorokautta ja käytössä on monipuoliset maksutavat. Voit halutessasi noutaa verkkokaupasta tehdyt ostokset Outletista tai Postin toimipisteistä.


Brooklyn nilkkurit on valmistettu Brasiliassa laadukkaista nahoista. Brooklyn on East Riverin merkki, jonka mallistoissa korostuu: laatu, ajaton design, klassinen yksinkertaisuus pienellä twistillä sekä kohtuullinen hinta. 
Jos ihastuit postauksessa näkyviin nahkanilkkureihin, niin kannattaa ehdottomasti klikata Fashion Outletin sivuille, josta löytyy valtava määrä upeita kenkiä, vaatteita ja asusteita. Kengissä sopi jalkaani juuri oma kengänkoko eli itse käytän kokoa 39 ja myös näissä kengissä meni samainen koko.
Kenkien pohjamateriaali on kumia ja sisäpuoli on kangasta.
Voit tilata omat ihanuudet täältä ja saada kaamoksen ripauksen blingblingiä.


Olen aina arvostanut kivijalkaliikkeitä, vaikka rakastan myös nettishoppailua. Minulle tärkeää on nähdä vaatteet selkeästi pinoissa tai roikkumassa siististi, jolloin niitä voi katsella ja sovittaa rauhassa. Ja Fashion Center Outletissa ei tarvitse todellakaan tinkiä näistä asioista. Laadukkaista, selkeälinjaisista vaatekappaleista ja asusteista syntyy aina tyylikäs kokonaisuus, ja tämä on ehdoton mantrani pukeutumisessa!Facebook- tai Instagram -sivuja seuraamalla saat tietoa uusista myyntiin tulevista tuotteista ja merkeistä:


Fashion Center Outletin Instagram
Fashion Center Outletin Facebook

Fashion Center Outletista löydät ainutkertaisen ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman!
Kuvat: Kati Riikonen
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig