keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Vinkki ja Voimauttaminen: Positiivisuus. Kunnioitus. Kuuntelu. Toivo ja arvostus!

Silloin, kun en ole täynnä positiivisuutta, en myöskään kylvä ympärilleni negatiivisuutta. Koska negatiivisuus kerää ympärilleen tuplaten negatiivisuutta. Joskus väkisin hymyilemisen taito ja tilannetaju ovat ehdottomia valtteja, tai happamuus leviää porukassa kuin tuli kuivassa kanervikossa. Tilannetaju, aina ei pidä sanoa mitä ajattelee eikä antaa valtaa ennakkoasenteille. Se on hienotunteisuutta ja sitä maalaisjärkeä. Välttelen negatiivisuutta, se on kuin piru.  Ottaa lopulta haltuunsa koko ihmisen ja kulottaa ympäriltään kaiken. Ajatukset, sanat ja teot. Positiivisella asenteella, ajatuksilla ja teoilla on rukouksen kaltainen voima, se on vastaus rukouksiisi. Kaikella on seurauksensa. On muistettava suojella itseään liialta negatiivisuudelta.


 Toisten ihmisten satuttaminen ja satutat samalla myös itseäsi. Hyvin syvältä. Draamaa, huutoa, valheellisia argumentteja ja syyttelyjä. Näin koetetaan saada vastapuoli näyttämään draaman avulla inhottavalta ryökäleeltä muiden ihmisten silmissä. Näin valehtelija peittelee huonoa omaatuntoaan.  Taustalta löytyy ihan tavallinen ihminen, ihminen jolla on tunteet. Jos jollain on niin suunnaton tarve päästä pätemään ja kertomaan omia töykeitä mielipiteitään aina, niin miksei voi pysytellä neljän seinän sisällä ja hakata nyrkkeilysäkkiä tai mennä huutamaan metsään. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Siellä saa möykätä ja olla niiiiiiin negatiivinen kuin sielu sietää ja vieläpä ihan 24/7, wau! 


Aina ei ole helppoa kenelläkään olla positiivisella mielellä tai iloinen, eikä kukaan ole pyhimys, mutta yrittäminen on tärkeää. Useimmathan meistä ovat vain vajavaisia superihmisiä. Välillä on kurkistettava peiliin, muistaa olla aito ja korjattava asioita.
Ne, jotka eivät ole vielä löytäneet tätä positiivista asennetta tai sen asentaminen on vielä vaiheessa omassa pääkopassa, niin toivon heille kaikkea hyvää ja ymmärryksen lisääntymistä.
Tsemppi päälle ja kohti hyvää.


On tärkeää välillä pysähtyä, miettiä, kohdata ja käsitellä asioita.
Miettiä sitä, mistä negaatiot kumpuavat ja saada saastunut mieli ja ilma virkistymään.

Suunnistaa jälleen kohti valoa, voimaantua ja jakaa positiivisia asioita ympärilleen. Positiivisesti latautunutta energiaa on käytössään jokaisella ja jokapäivässä, jos sen vain varustaa käyttöönsä. Se on mielentila, tahtoa päättää asenteestaan. 

Miksipä ei siis jo tänään!
SHARE:

1 kommentti

  1. Sä ainakin voimaannutit minua tänään kommentillasi. <3 Lenkkipätkiä siis lisää! :D Ihanaa marraskuun alkua!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig