keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Erinomainen parturi-kampaamo ja kauneushoitolavinkki: Deluxe Beauty Helsingissä*

Kävin viikonloppuna uusimassa sinettipidenykset Deluxe Beautyssa.
Hiustenpidennykset on valmistettu laadukkaasta slaavilaisesta REMY-hiuslaadusta, jotka ovat 100% aitoa hiusta. Pidennykset ovat silkkisen pehmeät sekä erittäin tuuheat. Sinetit kiinnitetään hiuksiin erittäin kestävällä keratiinilla. Pidennysten pituus on 50cm, josta leikkasimme pois 15 senttiä. Ennen minulle on laitettu mm.intialaista hiusta, joka on ollut paljon ohuempaa kuin tämä slaavilainen REMY-hius. Intialainen hius on "turvonnut" vasta muutaman pesun jälkeen ja nyt tämä slaavilainen hius on tuuhea jo ennen ensimmäistä pesua.  Olen suosinut jo 9 vuoden ajan hiuspidennyksiä, koska omat hiukseni ovat varsin ohuet ja saan pidennysten lisäksi hiuksiini tuuheutta. Käyn kampaajalla 1-2 kertaa vuodessa, vaihdattamassa pidennykset.  


Jos mietit hiusten tuuhennusta tai pidennystä, niin se kannattaa teettää ehdottomasti ammattilaisella. Lopputulokselle on aina ammattilaisen tekemänä takuu ja lopputulos on aivan erilainen kuin aloittelevan kotiparturin. Jos vähänkin pohdituttaa hiuspidennysten hankinta, niin kannattaa käydä Deluxe Beautyssa veloituksettomassa konsultaatiossa, jossa yhdessä hiusalan ammattilaisen kanssa valitaan juuri Sinulle sopiva pidennys/tuuhennusvaihtoehto. 


Deluxe Beautyssa hinnat ovat Tallinnan hinnoissa kuitenkaan laatua unohtamatta. Nämäkin pidennykset olivat hinnaltaan paljon edullisemmat kuin aiemmissa kampaamoissa, joissa olen käynyt aiemmin teetättämässä sinettipidennyksiä.
Eikä laatu ole yhtään huonompi, eli kallis hinta ei aina takaa parempaa laatua.

Kauneushoitola Deluxe Beauty sijaitsee Helsingin Katajanokalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Deluxe Beauty tarjoaa mm. kampaamo- ja parturipalveluita, erilaisia hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä, ripsienpidennyksiä, kauneuspalveluita sekä hampaiden valkaisuja. 


Mainitsemalla blogini nimen saat käynnin päätteksi jotain kivaa, 
kuten alennusta palveluista!


Täältä pääset varaamaan ajan!
Tai soittamalla numeroon 0400 804 628


Deluxe Beautyn löydät myös Facebookista.
Deluxe Beauty on myös Instagramissa.
#notbadhairday #hiuskirurgi

*

Deluxe Beauty
Luotsikatu 6
00160 Helsinki

0400 804 628

 Kuva Deluxe Beauty Anzelika
Kuva Deluxe Beauty AnzelikaPURAn laadukkaat hiusten- ja ihonhoitotuotteet.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Olisi aika mullakin käydä kampaajalla. Sinulla on ihanat hiukset. Mukavaa loppuviikkoa Satu.

    VastaaPoista
  2. Upeat hiukset ! Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig