perjantai 10. marraskuuta 2017

Viikonlopun menovinkki:Elma-messut & Outlet Expo * Elämää, eläimiä ja ostoksia

Tänä viikonloppuna on Messukeskuksessa Elma-messut.
Kävin messuilla jo tänään ihastelemassa eläimiä ja tekemässä ostoksia.

Tapahtuma on kaikille eläintenystäville sekä maaseudusta, matkailuista, hyvästä ruuasta, ostoksista ja kädentaidoista kiinnostuneille!


ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtumasta löydät lahjat itselle, perheelle ja pukinkonttiin! Lisäksi tapahtumasta voit ostaa ihania suomalaisia perinneruokia paikan päällä nautittavaksi sekä mukaan.
Kädentaito-tapahtumasta löydät uniikit käsityötuotteet itselle ja lahjaksi sekä uusimmat vinkit ja materiaalit omaan tekemiseen. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Suomen käsityöyrittäjät SKYT Ry.
OutletExpo on jokaisen shoppailijan unelmatapahtuma, josta löydät mm. vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, sisustustuotteita ja keittiötarvikkeita poistohinnoin.


Lauantaina ja sunnuntaina pääsen lemmikkimessuille, josta teen ostoksia omille pikkukisuilleni.  Siellä voi rapsuttaa, paijata ja silittää lemmikkejä, erikoisempia ja ihan kotieläimiä. Eli tänä viikonloppuna messukeskuksen katon alla on monenlaista tapahtumaa ja kaikkiin näihin pääsen yhdellä sisäänpääsylipulla.
Ja John Deeren metsäkoneen esittelijänä voit löytää tutun henkilön.


Ruokaprovinssi tekee kanssani blogiyhteistyötä. Sain heiltä mielenkiintoisen ruokapaketin, josta loihdin ateriakokonaisuuden. Leila´s Hyvät maut tuotekokonaisuudesta löytyy makoisia sinappeja ja toffeelettu-aineksia. Kannattaa ehdottomasti käydä tällä osastolla tekemässä ruokalöytöjä edullisesti. Tarjolla on mm. leipiä, sinappia, eri makuisia, ruokaöljyjä ja jauhoja.Boksi on täynnä Etelä-Pohjanmaalla tuotettuja elintarvikkeita, jotka yhdistämällä syntyy ainekset herkulliseen ateriaan neljälle hengelle. Reseptiikan on kehittänyt Juurella– ja Äärellä-ravintoloista tuttu ravintoloitsija ja keittiömestari Jani Unkeri. Boksi on messuilla myynnissä ensimmäistä kertaa. Ruokaprovinssi-yhteisosasto sijaitsee messuhallissa 6.

Ruokaprovinssissa tehdään tutuksi paikallista elintarviketuotantoa ja jalostusta sekä kehitetään alueen ruokakulttuuria. Tähän liittyvät myös elämyksellisyys ja hyvinvointi. Ruokaprovinssin kehittämisessä on kyse yhteistyöstä, johon oman panoksensa tuovat ruokaketjun eri vaiheissa toimivat yritykset ja organisaatiot pellolta pöytään. Tästä osaamisesta ja yhteistyöstä viestitään Ruokaprovinssi-brändin alla.


 Kujalan tila on tänäkin vuonna messuilla ja mukaani tarttui herkkujauhelihaa sekä Valkolöökkiä.
Kun sekoitat jauhelihan sekaan Löökkiä, niin se saa upean maun.
Löökkejä on saatavana eri makuisina.
Löökit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ne ovat lisäaineettomia ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki sekä Sydänmerkki, joka kertoo, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Löökikastikkeet valmistetaan aurinkoenergialla.
                                         Messuilta lähtee aina mukaan Pohjois-Karjalassa tehtyjä piirakoita.

Chorizoa, viinejä sekä juustoja.
Suosikkini olivat peruschorizo sekä valkosipulichorizo.
Ostin Mintalta kolmet kauniit korvakorut. Ne ovat kevyet, oikeastaan eivät paina yhtään mitään.

Tarjolla on kenkiä, laukkuja, kodinsisustustavaraa, vaatteita ja kosmetiikkaa edulliseen hintaan.
Lumenen joulukalenteri olisi kiva. Sen arvo on yli 200 euroa.Hankin Yvetteltä treenivaatteita. Värikkäät ja hyvin istuvat treenivaatteet lisäävät treenimotivaatiota. Tämän upena kokonaisuuden sai nyt puoleen hintaan.
Yvetten pisteen löydät Outlet Expon puolelta.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig