sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Isänpäivänä suurelle sankarilleni♡

Suurelle sankarilleni, isälleni Tänään on minulle ja perheelleni normaalisunnuntai. Nyt isä asuu taivaassa, kauniissa kodissa peltotien päässä ikuisen auringon alla. Nyt kuljet vierelläni, vaikken sinua näekään, niin tiedän olemassaolosi vierelläni, Vielä tulee se suuri päivä, kun kohtaamme taivaan kauniilla aukiolla, sielujen ikuisuus.
Hyvää isänpäivää suurelle sankarilleni, minulle on sinua suuri ikävä!


Matkailimme lapsena 2-4 vuodessa ulkomailla ja tutuksi tuli niin Turkki, Kreikka kuin Espanja sekä Kanariansaaret. Voi pojat, niitä ihania muistoja. Olen onnentyttö.
Asuin lapsena omakotitalossa ja joulun aikaan meillä oli tapana viedä toivomuslista autotalliin tai eteisen maton alle, josta tontut sen sitten hakivat. Kirjekuoressa jo lukee, että "En eläisi ilman joulupukkia!" No kukapa pystyis? :D 


Erityinen huomautus alareunassa, että olemme käymässä aattona tiettyyn aikaan haudoilla ja vielä kerran olin kirjoittanut varmuudella osoitteen toiseen kertaan. Olisihan se kauheaa, jos lahjat menisivät väärään taloon! :D


Yleensä saimme joululahjaksi ulkomaanmatkan, vaatteita, leluja ja suklaata. Haluunkohan vielä tänäkin vuonnakin lahjaksi teippiä, hih! Nämä lapsuuden jutut ovat kyllä niin parhaita Yksi vuosi sain, niin paljon suklaata, että sanoin kaikille sukulaisille, ei sitten suklaata enää, kiitos! Mutta suunnistan Messukeskukselle, käymme veljeni kanssa isänpäivä brunssilla ja kohotamme katseemme kohti valoa, hyvää energiaa antaviin asioihin.
SHARE:

1 kommentti

  1. Ihana kirjoitus <3 Täälläkin normi sunnuntaita vietetty, mutta oma isä on ollut mielessä myöskin kokopäivän. <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig