keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Vinkki: Huippukokki Marcus Samuelsson & Clarion Hotel Helsinki Airportin ravintola

Huippukokki Marcus Samuelsson saapui New Yorkista Helsinkiin yhdeksi päiväksi. 
Sain kutsun tulla kokemaan unohtumattoman elämyksen: Urban Garden -illallisen Marcus Samuelssonin seurassa Clarion Hotel Helsinki Airportiin. 
Huippu ilta kera hyvän ruuan, viinien ja ystävien ♡
Mukana olivat Ne Tammelat- ja Ikkunalla-blogien ihanuudet sekä pari muutakin upeaa ystävääni.

Samuelsson on kehittänyt Kitchen & Table -ravintoloihinsa ruokakonseptin, joka nostaa kasvikset niiden ansaitsemalle paikalle. Urban Garden -menu on saanut innoituksensa New Yorkin rikkaasta ruokakulttuurista ja Brooklynin kukoistavista kattopuutarhoista. Samuelsson Top Chef Mastersin voittaja toiselta tuotantokaudelta! Ruuat olivat makoisia, niissä oli tekstuuria ja vaikken yleensä kasvispitoisista ruuiasta välitäkään, mutta nyt siihen tuli poikkeus.Viinivalinnat olivat myös erinomaisia. Kalifornialaiset viinit lukeutuvat suosikkeihini, joten en voinut olla enempää tyytyväinen viineihin.

Olen käynyt molemmissa Clarion hotelleissa Helsingissä ja ollut todella tyytyväinen niiden atmosfääreihin. Clarion hotelleista huokuu tasokkuus ja se, että asiakasta arvostetaan.
Illan mahdollistivat mm. 
Winestate
Mimis
Altia
Kitchen & Table -ravintolat ovat aloittamassa yhteistyön Uudenmaan ruoka -foodhubin kanssa. Foodhubin ideana on luoda suora yhteys tuottajan ja kuluttajan välille ja näin ollen lyhentää ruokaketjua pellolta pöytään. Yhteistyön avulla tuetaan yhä enemmän paikallisia luomu- ja lähiruoantuottajia - ja varmistetaan että voidaan tarjota asiakkaille monipuolisen valikoiman sesongin parhaita raaka-aineita.

Mikäs sen ihanampaa kuin aloittaa loma hyvän ruuan ja pehmeiden hotellin lakanoiden välissä tai tulla vain joku ilta nauttimaan Clarioniin illallista hyvässä seurassa kiireettömästi.
Nautitaan elämästä!
Zero waste-cocktail, jossa päällä oli kikhernevaahtoa!

 Saimme mukaamme Mimisin viherherkkuja, kuten punakaalia ja syötäviä kukkia koristeluun.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig