torstai 16. marraskuuta 2017

Vinkkejä elämään & Helsinkiin vaate- ja sisustuskauppaan sekä sielukkaaseen kauneushoitolaan*

Piipahdin taannoin muutamassa tapahtumassa, Kettukarkkikaupan ja Reikon joulutapahtumassa kotikulmilla Käpylässä, Galleria Esplanadin pikkujouluissa ja Ril's illassa ja aivan ilman kävelykeppejä.
Olipa huimatunne.Valo tulvii eteiseen eritavalla kuin aikaisemmin ja muistutti taas harmaalla hunnullaan ikkunanpinnoilla, että pesua kaipaisivat nekin- ja kipeästi. Silti leivon, käyn vaateostoksilla tai luen mieluummin, olisipa ihana pöllyttää hiukan jauhopussia ja taputella kauniiseen esiliinaan jauhoisia sormia.Tässä taannoin en siivonnut vaan  tapasin ystävän voimauttavaa tavata ystäviä.
 Voi puhua kaikesta ja tunteella. Ei meiltä jutut lopu, vaikka olisimme kuukauden autiolla saarella. Tässäkin täytyy muistaa, ei määrä vaan laatu. Se sydämen sivistys ja sielujen sympatia.

Elämä ei ole turhauttavan arkipäiväistä, se on kirjavan kaunista säröineen. Kauneus kätkeytyy jokaiseen päiväämme sen eri muodoissa. Vaikka jotkin vähemmän kauniit varjot langetessaan tuntuvatkin loputtomilta. Jokaisessa pimeässä hetkessä on viesti. Se mikä vaikuttaa silmissäni pahalta voikin olla kuin pilvi, josta lankeava sade on hyväksi koko maailmalle

Ril´s löytyy kauniita ja ajattomia vaatteita niin arkeen kuin juhlaan.
Pohjois Esplanadi 25

Pitkä harsomainen vaate on alunperin mekko eli siihen kuuluu alusmekko. Mutta kokeilin sitä ilman alusmekkoa ja se istui todella kivasti bleisein kaverinakin. Siinä on kauniit liuhuvat helmat. Toinen ihastukseni Ril´sillä oli musta toppi, joka on symmetrinen edestä ja takaa. Se on niin klassinen vaate, että hankin senkin vaatekaappiini. 

Tehdessäni vaateostoksia mietin aina vaatteen käyttötarkoitusta ja kuinka voisin yhdistellä sen muihin asuihini. Joskus ostan vaatteen ja joskus jätän kauppaan. Joskus on vaan hyvä nukkua yön yli ja miettiä tarvitseeko vaatetta oikeasti. Koska kaikkea kaunistahan ei tarvitse omistaa.


KappAhlista löydät huokeat ja kauniit vaatteet. Ihastuin tuohon ylhäällä oikealla olevana neulepaitaan. Mummoni neuloi minulle tuollaisen paidan ollessani lukiossa ja se oli silloin kovassa käytössä. Ihastuin paitaan, niin että ostin sen sekä ruutupaidan.


Gant Storesta Galleria Espanadista löydät klassisen kauniita vaatteita. Ostin tumman pitkän hupparin, koska se on niin monikäyttöinen. Se  menee niin housujen kuin paksujen sukkahousujenkin kanssa. Kanta-asiakkaana pääset kanttiailtoihin, joista teet hyviä löytöjä alennettuun hintaan.


Olin Galleria Esplanadin pikkujouluissa, joissa oli jälleen kerran hyvä tunnelma.
Galleria Esplanadista löydät useita eri liikkeitä.


Käpylässä sijaitsee Kauneushoitola Reiko.
Kauneushoitola Reiko sijaitsee Käpylän juna-aseman kupeessa, raitiovaunu 1 päätepysäkin vieressä. Meille pääset helposti niin julkisilla kuin autolla.
Reikosta saat kokonaisvaltaista kauneuden- ja ihonhoitoa päästä varpaisiin.
Nauti korkealaatuisista ja ammattitaidolla tehdyistä hoidoista viihtyisässä hoitolassa.
Hoidoissa panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, rauhalliseen tunnelmaan ja hoitojen tehokkuuteen sekä asiakkaan yksilölliseen hoitoon. 
Tässä kauneushoitolassa kaunistuu niin sisin kuin ulkokuorikin.


Osoite
Kullervonkatu 22, Helsinki

Voit varata aikasi myös netissä tai puhelimitse 044 344 9595
Aikoja varattavissa 
Ti - La: 12 - 20Kettukarkki SHOP sijaitsee Kauneushoitola Reikon vieressä Käpylässä.
Kettukarkki SHOP illa on putiikki myös netissä. Olen putiikin vakiasiakas, sieltä löytyy muun muassa kosmetiikkaa, kortteja,  kodin sisustus-, tuoksu- ja pesutuotteita.

Tunnelmallisen, keltaisen puutalon kivijalassa sijaitseva myymälä palvelee sekä verkkokaupan asiakkaita noutopisteenä sekä tuo kivan sisustusvalikoiman eläväisen Keski-Helsingin ulottuville. Käpylässä sijaitseva myymälä palvelee neljänä päivänä viikossa.

Omia suosikkituotteitani ovat pyykkietikat, koska

- Toimii kuin huuhteluaine, pyykistä tulee ihanan pehmeää sekä raikasta.

- Kirkastaa värejä.

- Poistaa tahroja.

- Poistaa pesuainejäämiä pyykistä.
- Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva (toimiva vaihtoehto treenivaatteiden pesuun!)
- Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu  kokonaan viimeistään kun pyykki kuivuu.
- Estää pesuainesaostumia pyykkikoneessa.
- Vähentää sähköisyyttä.
- Ekologista.
- Antiseptinen, eikä sisällä allergisoivia aineita.
- Poistaa kellastumista.
- Ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imuky.

Osoite: 
Kullervonkatu 22. 

Aukioloajat:
Ti 11-16
Ke 13-19
Pe 11-16
La 11-14Pidä sydän lämpimänä syystuulien viuhuessa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig