keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kämp Brasserie Keittiömestarin suositusmenu & ystävyys suojelee*

Tiedättekö, kuinka iloinen olen tästä kevään tuomasta valosta, lämmöstä ja ystävistä. Harri on muun muassa yksi parhaimmista ystävistäni, hänellä on viisaita ajatuksia, lennokkaita juttuja ja elämänkokemusta. Meillä on aina hauskaa nähdessämme. Itseasiassa näemme melkein joka viikko hyvän ruuan merkeissä. Hänen kanssaan voi olla aito, oma itsensä omine hulluine ajatuksineen. Hän lähtee kesäkuussa puoleksitoista kuukaudeksi miesystävänsä luo ulkomaille. Meille tulee pitkä ero, heh! mutta onneksi käytössä on eri viestintämenetelmät. Ystävyys kantaa vaikka valtameren taakse. Harrin blogia voit seurata tästä linkistä.



Hyvä ystävyyssuhde ei vahingoita kenenkään sielua, se tuo voimauttavia asioita elämään, näkemystä ja lisää hyvinvointia. Valitsen hyvin tarkkaan ystäväni, luotan intuitiooni ja olen huomannut sen, ettei se lampaalta näyttävä olekaan aina hyvää tarkoittava tyyppi vaan susi lampaiden vaatteissa. Sitä luuli parikymppisenä tietävänsä kaiken elämästä ja universumista, mutta ikäväkseni totean, että se ei mennyt niin. Elämänkokemus tuo viisautta, näkemystä ja asioiden punnitsemistaitoja. Se mikä tässä hetkessä on hyvä juttu, ei välttämättä ole hyvä pitkällä tähtäimellä hyvä asia. Elämä tuo eteemme ihmisiä, kaikki eivät ole aina hyviksiä eikä luotu kulkemaan vierellämme valovuosia. On osattava olla terveellä tavalla itsekäs ja ajateltava omaa parasta.
Muuten voit itse olla ojassa.


Korostan oppilaillenikin tätä asiaa, etteivät polta siltojaan takana tai lukitse edestään valinnoillaan asioita. Kostonkierre on sellainen, etenkin teineillä ettei siitä seuraa mitään hyvää. Hetkenmielijohteita. Eletään vain hetkessä eikä nähdä asioiden vaikutuksia. Kuningasidea voikin johtaa oman tulevaisuuden tuhoamiseen, voi olla ettei saa tiettyä työpaikkaa tai asiaa, kun yksi tuntee toisen ja se toinen kolmannen tai olet saanut tuomion. Maine on kiirinyt. Olen itse ollut aikanaan valitsemassa työntekijöitä työpaikalleni ja eräs tyyppi olisi ollut todella pätevä, mutta hän oli möhlinyt yksityiselämässään tuttavan kanssa, niin ettei tullut valituksi. Maine oli kiirinyt. Kaikki mikä kiiltää ei aina ole kultaa. Ne kauniit sanat eivät riitä, täytyy olla tekoja. 



Olen onnentyttö ja minulla on viisi hyvää ystävää, joille voin tarvittaessa soittaa vaikka keskellä yötä. Osan kanssa ollaan tunnettu lapsuudesta saakka ja osan kanssa vasta muutaman vuoden ajan. Olen valtavan kiitollinen heistä. Ystävyys ei ole itsestäänselvyys. Sitä vaan tuntee, kun asiat loksahtavat kohdalleen, ei tarvitse väkisin tunkeutua tiettyyn muottiin tai pakottaa asioita.


Olimme viikonloppuna ystäväni Harrin kanssa Kämpin lasiterassilla nauttimassa Keittiömestarin suositusmenua ja se olikin oikein makoisa kokonaisuus. Keveitä makuja, jotka sopivat hyvin yhteen. Jälkkäriksi nautimme jo legendaariset Absolut Vodkan Pöllö-juomat ( Jos haluaisi ostaa tuon painavan ja upean pöllön itselleen, niin se maksaa 250 euroa) sekä Knickerbockerit. Kämpin lasiterassi on kiva paikka, siinä näkee ohitse kulkevia ihmisiä, kaikkea kaunista ja komeaa sekä se on todella harmoninen paikka, ei liikaa melua.



Hyvässä seurassa kokonainen ilta menee yhdessä hujauksessa, tulee joka kerta uusia hyviä muistoja. Meillä riittää aina juttua, hiljaista hetkeä ei tunneta. Saan ystäviltä hyviä neuvoja, mutten elä toisten kautta. Osaan tehdä omat päätelmäni, mutta se kannattaa muistaa, että monesti ystävä näkee asiat laajemmin kuin itse näkee. Olen ottanut tästä vaarin ja huomannut, että elämäni menee parempaan suuntaan. Meillä on kuitenkin vain yksi elämä, niin se kannattaa elää niin ettet elä jatkuvassa stressissä, kaunassa ja kateudessa.
Ja jos oma ulkonäkö vaivaa, niin sille on lähes aina tehtävissä jotain. Ystävillä on laajempaa näkemystä, kuten omien vanhempienikin sanoissa.  Kyllä vanha on viisaampi. Ainakin suurin osa.
Järjen hiven. Hyvää hyvässä. 



Ystävyys suojelee ja hyvä ruoka tekee ihmeitä.
Menkää ulos syömään näinä kauniina päivinä.
Elämä 






Mekko: Zaida Helsinki












SHARE:

1 kommentti

  1. Kiitos kauniista sanoista hyvä ystäväni sekä tosi mukavasta illasta Kämpissä! Kanssasi on aina hauskaa. Rentouttavaa, piristävää ja tulee hyvä mieli tapaamistemme jälkeen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig