maanantai 7. toukokuuta 2018

Pieni henkinen hyvinvointiresepti

Käytä tänäänkin eri aisteja, kun koet maailmaa. Näin saat paljon enemmän irti päivästäsi ja elämästä. Elämä voi olla kafkalainen ja hyvin makaaberia. Valitse toisin. Oma sydän ohjaa ja järki neuvoo. Älä kuuntele liikaa toisia, luota vaistoihisi, niin et harhaudu polultasi. Kuinka kapea onkaan elämänlanka? Jos kertoisin teille sumeilematta kaiken tapahtuneen elämässäni, niin viettäisitte unettomia öitä,vähintäänkin tukehtuisitte pullaan.
Jos kadehdit jotain, niin muuta se positiivisempana ja koeta saavuttaa samat asiat. Omassa pahassa olossaan lilluminen ja katkera kadehdinta vie vain enemmän elämää negatiivisempaan suuntaan.
Vapaudu kaikista negaatioista ja valjasta se positiiviseen käyttöön. Voimaudu ja tunne kuinka ilo kuplii kehossasi, kuin auringonsäteet aamuisin.


Mikä tahansa kappale romahtaa ensin keskeltä ja vasta sitten reunoilta. Päteekö tämä ihmiseenkin? Kyllä, jollei osaa tehdä linjanvetoja ja koettaa vain miellyttää muita. Miksi järki pakenee monien päästä ja rauhakin, jos kaikki kumminkin toivovat niitä? 

"Muutin olosuhteit en antanu niiden muuttaa mua vaikka kuuppa kruunattuna mikään ei oo luvattua"

"hurskastelijat voi liueta suksien skutsii mun todellisuus on erilainen kun sulla mun kanssa samaan kuplaan on perin vaikee sun tulla tätä saunaseuraa sä voit kaukaa seuraa näihin leikkeihin pidetään tarkkaa seulaa mä kävelin sisään esittämättä mitään en selittämällä vaan kehittämällä lisää."

"Mieti ootsä vihanen mulle vai itselles, jos kauppaat hateradee voit reikään tunkea bisnekses. Toivon sulle parempaa mieltä, sit kun säkin pääset huipulle niin hei katellaa siellä. Älä ymmärrä kaikkee tahallaan väärin."

Cheek

Aito läsnäolo ja se, että haluaa toiselle hyvää, on rakkautta ja elämää eteenpäin vievää. Se,että tuntee empatiaa, eikä väheksy toista on aitoutta. Sellainen taito, jota ei kaikilta löydy. Mutta sitä voi harjoitella, koskaan ei ole liian myöhäistä. Ymmärrä erilaisuutta ja opi pyytämään anteeksi. Ole nöyrä, mutta älä nöyristele. Pysy asiassa, älä sotkeudu lillukan varsiin. Älä etsi aina syyllisiä, koska sellaisia ei aina ole, katso ensin peiliin. Jos ei ole tyytyväinen elämäänsä, voi miettiä ensimmäistä askelta muutokseen? Tai se kuinka voisin auttaa apua tarvitsevia? Vähästäänkin voi antaa ja saa hyvän mielen. Hyvät teot,ajatukset ja sanat kertautuvat. Jos haluamme elämäämme hyvää, eläkäämme sen mukaan. Koska houkutamme ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme näitä luoksemme ja ne muovaavat tulevaisuutemme. Kukaan ei ole laupias samarialainen ja aina iloinen, mutta elämän yleisolotilaan voi vaikuttaa vain sinä itse.Avaa aistisi keväälle. Poista mielestäsi ja aurastasi kaikki negatiivinen. Lähde ulos, tunne lämpö, kuule kevään äänet, maistele keväisiä makuja ja näe kauneus ja sen mahdollisuudet. Sen minkä ennen olet nähnyt ja kokenut negatiivisena, niin käännä se positiiviseksi. Ajatuksillamme on suuri vaikutus. Sulje silmät, ole hetkessä, hengitä rauhallisesti, kuuntele hengitystäsi, täytä mielesi valoisilla ja voimauttavilla asioilla. Löydä sydämeesi ja koko sieluusi rauha.  
Tunne hyvä olo sydänalassa myöten. 
Harjoittele tätä vaikka päivittäin.
Opit näkemään maailmaa avarammin, mielesi on kepeämmän positiivinen ja pienet vastoinkäymiset eivät ole enää maailman loppu. Hallitset elämääsi ja omia tunteitasi.


Muistan sen päivän, kun rukoilin näitä asioita jotka minulla nyt on elämässäni! Harjoitus tekee mestarin.
Kiitollinen. Siunattu ja ajoittain onnellinen.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig